• Ново
Удобен За носене на тегло Ръце, Практичен Инструмент, Треньор, Стоманена Гребец, Обзавеждане за ръчна система, Извити Рамото Домашни Въжета, Эспандер, Симулатор за ?
zoom_in

Удобен За носене на тегло Ръце, Практичен Инструмент, Треньор, Стоманена Гребец, Обзавеждане за ръчна система, Извити Рамото Домашни Въжета, Эспандер, Симулатор за пътуване, Фитнес Зала, Симулатор с Съпротива, Тренировка

BGN 40.60

Брой продукти
check Налично

Информация за стоки, Фитнес эспандер за гърдите Прост дизайн и използването позволяват лесно носене и съхранение му, че е много подходящ за тренировка на мускулите на закрито, упражнения за ръце и поддържане на здраветоВисоко и ниско сцепление спомагат за разширяване на мускулите на горната част на гърба с помощта на ленти на повърхността с разширяване на гърдите.Фитнес эспандер за гърдите : Ергономичен дизайн на дръжката ви позволява по-добре да се обучават, и му е трудно да падне. -Той е изработен от пружинящей стомана и е безопасна за употреба за фитнес.Гимнастически бандажи : Това е прост метод за изпълнение на упражнения и практически ефект на натрупване на мускулна маса.Двойна эспандер : Този продукт се използва предимно за укрепване на гърдите, ръцете и раменете. обзавеждане за тренировка на гърдите Този продукт представлява эспандер за гърдите, изработен от високо пружинящей стомана, безопасно и практично може да ви служи дълго време и помага да тренирате мускулите на гърдите, раменете и трицепс.Пружинящая стомана. -Цвят : както е показано на фигура, пружинен эспандер за гърдите -Добре проектирана дръжка удобна и нескользящая, че може по-добре да ви помогне да тренирате гума эспандер за гърдите. -Този продукт се използва предимно за укрепване на гърдите, ръцете и раменете.Списък на пакетите 1 x Удължител за гърдите Характеристики -Той е прост метод за упражнения и практически бандажи за разширяване на гърдите с ефект на натрупване на мускулна маса.

Клиентите също го харесват..