• Ново
Новите дрехи За Йога, женски Модерен Съкратен топ от 2 теми с къс ръкав, Панталони за йога с висока талия, Спортно облекло за фитнес (Цвят: черен Размер: Средно)
zoom_in

Новите дрехи За Йога, женски Модерен Съкратен топ от 2 теми с къс ръкав, Панталони за йога с висока талия, Спортно облекло за фитнес (Цвят: черен Размер: Средно)

BGN 39.96

Брой продукти
check Налично

моля, проверете таблицата размери в описанието, преди да купитеСпортен сутиен за практикуване на йога без ръкави, перекрещивающийся отзад, прави този спортен костюм, по-очарователни, кокетливым и шик. Приятен за кожата, с телесен цвят дизайн с висока талия и подтяжкой бедрата, плат лесно е деформиран, еластични от всички страни и добре пропуска пот. ✔МАТЕРИАЛ : тъкан се използва 75% полиамид 25% ликра.✔ Дизайн : Дизайн с наклонена джоб, модерен дизайн с наклонена джоб, голяма практичност, функционалност и предназначение, е най-подходящ за човешкото тяло, V-образно деколте и красив дизайн на облегалката за комфорт, голямо V-образно деколте на гърба, лесен и щедър, малко секси. ✔ Инструкция за измиване ленти : Препоръчва се да се пере в студена вода / не се избелва / закачват или сушене. ✔ ПОВОД НОСЕНЕ : може да се носи по време на джогинг, занимания във фитнес залата, в часовете фитнес, практикуване на йога, пилатес, бутване и скално катерене, дори и на почивка и т.Женски спортен костюм, дамски комплекти дрехи за тренировки, женски комплект спортни облекла, дамски спортни костюми за бягане, дамско, спортно облекло, дамски комплекти дрехи за йога, фитнес. моля, проверете таблицата размери в описанието, преди да купите. ✔ размер : S-XL ✔ цвят : розово-червено, светло лилаво, светло зелено, зелено, жълто, черно Включва : 1 * Дрехи за йога Забележка : поради различни методи за измерване при всеки човек нормалното е в рамките на 1-3 виж 1. ✔ Инструкция за измиване ленти : Препоръчва се да се пере в студена вода / не се избелва / закачват или сушене.Гамаши, с висока талия и колан в рубчик осигуряват отлична поддръжка и подчертават вашата фигура, облегая фигура.Спортен сутиен за практикуване на йога без ръкави, перекрещивающийся отзад, прави този спортен костюм, по-очарователни, кокетливым и шик. ✔【Перфектния завой】 - дамски тренировочная облекло от 2 теми ще ви направи по-тънък. Подходящ за тренировки, бягане, йога, фитнес, катерене и други упражнения. ✔ Дизайн : Дизайн с наклонена джоб, модерен дизайн с наклонена джоб, голяма практичност, функционалност и предназначение, е най-подходящ за човешкото тяло, V-образно деколте и красив дизайн на облегалката за комфорт, голямо V-образно деколте на гърба, лесен и щедър, малко секси.

Клиентите също го харесват..