• Ново
XXYHG Пепелник, Ръчно изработени Пури, Ветрозащитная с капак за Подарък, за декорация на Хола и Офис на Открито-D-1 D15,5xh9 см (6x4 инча)
zoom_in

XXYHG Пепелник, Ръчно изработени Пури, Ветрозащитная с капак за Подарък, за декорация на Хола и Офис на Открито-D-1 D15,5xh9 см (6x4 инча)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Матова повърхност, Подобна На Гранитогрес, Зернистая повърхност на Желязна Емайл, Текстура Полезни съвети : -моля, не мийте остри твърди предмети, за да не се надраскат повърхността.Матова повърхност, Подобна На Гранитогрес, Зернистая повърхност на Желязна Емайл, Текстура. матова повърхност, Подобна На Гранитогрес, Зернистая повърхност на желязна Емайл, Текстура.Въведение : -висококачествен и каменни материали, смесени със смола, целият дебел и стабилен и не който се страхува от прегряване. ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. заради такива проблеми, като осветление на снимане, монитори и т.Висококачествен каменен материал, смесени със смола, целият Дебел и стабилен и не който се страхува от прегряване.Висококачествен каменен материал, смесени със смола, целият Дебел и стабилен и не който се страхува от прегряване. Някои хроматичната аберация се записват и Цвета на продукта зависи от реалния продукт. китайски стил включва в себе си каллиграфию, Модели, антики, пълен с чар.Ние винаги ще се Радваме да Ви Предоставим Най-доброто обслужване!. тъй като продуктът се измерва ръчно, грешка в 1-2 см е в рамките на нормалното и не се отнася към проблема за качество.

Various sizes:
--uses:
Office Supplies And Family Must-Have,It Is Beautiful, Suitable For Business Gifts, Send Relatives, Friends, Husband, Dad.

Клиентите също го харесват..