• Ново
Приспособление за кръгово рязане за потопяеми фрезера, комплект направляващи в кръг - Приспособление за кръгово рязане машина за смилане на малки и големи кръгове
zoom_in

Приспособление за кръгово рязане за потопяеми фрезера, комплект направляващи в кръг - Приспособление за кръгово рязане машина за смилане на малки и големи кръгове с диаметър от 0,78 инча до 26,7 инча (C)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Обработка с ЦПУ и ясна структура, удобна текстура [Премиум качество] 100% чисто нов и високо качество.Без дупки можете да направите дупки за основаването си в съответствие с вашите фрезером / машинка за подстригване.[Технически характеристики] Лобзик за кръгово рязане за електрически ръчен машинката дограма, четири допълнителни тип за вашия избор. Разстоянието между тях е 76x62 мм.Всички наши продукти се провежда щателно тестване, за да отговарят на строги стандарти за контрол на качеството. Предварително пробити дупки тип C за фреза MAKITA Модел RT0700 C, Bosch GMR1.Тип A може пробиване на отвор за обща употреба.Предварително пробити дупки и тип Б. [Премиум качество] 100% чисто нов и високо качество. [Неща], Изработени от бакелитового материал, издръжлив и надежден.Ние предлагаме 180-дневна гаранция за връщане на парите. е Подходящ за модели на фрезоване машина MAKITA 3701 / 3703 / 3709 , Aoben AT3300 A, Дончън M1 P-FF02-6 / M1 P-FF03-6 / M1 P-FF04-6. Предварително пробити дупки тип D за смилане станка Dayou 1326-5-6 Bosch GKF550. [Неща], Изработени от бакелитового материал, издръжлив и надежден.Обработка с ЦПУ и ясна структура, удобна текстура. [Опции] диаметърът на рязане : 0,78 инча / 2 см, максимален диаметър на рязане : 26,7 инча / 68 виж [Широко приложение] Подходящ за ръчно машинката, смилане на струг за дърво, лесен за инсталиране и удобно, бързо фрезерует дъга и спестява усилия, е здрава и има дълъг срок на служба.

Клиентите също го харесват..