• Ново
Healeved 1 Комплект Сачмен Инструмент За Обгаряне, Ролкови Точков Масажор Кутия За Инструменти Притежателя Пръчки За Обгаряне Здрав Мокса Сачмен Масажор За Тяло Преми?
zoom_in

Healeved 1 Комплект Сачмен Инструмент За Обгаряне, Ролкови Точков Масажор Кутия За Инструменти Притежателя Пръчки За Обгаряне Здрав Мокса Сачмен Масажор За Тяло Премия Мокса Валяк Сребърен Меридиан Кутия От Неръждаема

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Информация за стоки Титуляр за пречистване на Това помага да се отпуснете нервите и загуба на налягане и тМАСАЖОР за обгаряне, - е Изработен от висококачествен материал, предназначен за продължителна употреба. - Да се отървем от чувството на студ в тялото. Притежател на горелката е изработен от висококачествен материал, така че този комплект валяци за обгаряне, много траен, лек и портативен, безопасен и без мирис.Многократно използване за добра грижа за здравето Прижигающего валяк.МАСАЖИСТИ - могат да бъдат в много части на тялото, като например гърба, врата, раменете. - Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба физиотерапевтического инструмент.Пратката включва 1 х уред за обгаряне 12 х конус за моксы 1 х гаечен ключ Характеристики -Размер : 18,30 X14,50 X3,70 см 7,19 X5,70 X1 Масажор за моксы. - Също така може да стане добър избор за подарък за рожден ден за вашите приятели и семейство.Чаша за обгаряне, SPA-Изработена от висококачествен материал за безопасно използване на допир.ГЪРНЕ за обгаряне - Този вид прижигающего валяк е подходящ за много хора.неръждаема стомана.ПРЪЧКА за ОБГАРЯНЕ - я не е лесно да се повреди, тя е полезна за здраве и красота.

Клиентите също го харесват..