• Ново
Hemoton 4шт Чинии За Соса От Неръждаема Стомана, Кръгли Чинии За Подправки Суши Купа За Макания Чинии и Купа Мини Чинии За предястие съда За Подправки, Чинии-Чинии 3,15 Ин?
zoom_in

Hemoton 4шт Чинии За Соса От Неръждаема Стомана, Кръгли Чинии За Подправки Суши Купа За Макания Чинии и Купа Мини Чинии За предястие съда За Подправки, Чинии-Чинии 3,15 Инча

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

【Лесен за почистване И подходящ】 : Комплект съдове за макания в сос е подходящ за използване в дома, в ресторанти, магазини, зали за обществено хранене, по време на партита или пикник с барбекю на открито【Многофункционален】 : Форми за обмакивания в сос, за да мезета са подходящи за сосове, подправки, сухи мезета, ядки, подправки, кетчуп, горчица, майонеза, ледени кубчета, парчета лимон и т. - Размер : 8 x 8 x 3 см. 【Материал ПРЕМИУМ-КЛАС】 : Тези купа от неръждаема стомана, изработени от солидна тежка рамка от неръждаема стомана, която издържа на въздействието на топли, студени и киселинни смеси.При подходящи грижи тези части чаши продължават ви повече, отколкото през целия си живот. Опаковката включва 4 кутии за соса.Вие ще получите 100% възстановяване и доживотна гаранция.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас.Идеален за самостоятелно обмакивания, например, в кетчуп за пържени картофи, масло за поръсване скариди, лютеница със зехтин и т.Вие ще получите 100% възстановяване и доживотна гаранция. И използвайте тези купички за сервиране на малки ястия, десерти, предястия, супи, рецепти за готвене, подправки и така нататък. 【Многофункционален】 : Форми за обмакивания в сос, за да мезета са подходящи за сосове, подправки, сухи мезета, ядки, подправки, кетчуп, горчица, майонеза, ледени кубчета, парчета лимон и т.Те със сигурност ще привлече публика на кулинарното шоу на живо или блога си, семейството си и приятелите. - Изработен от солидна неръждаема стомана, която издържа на въздействието на топли, студени и киселинни смеси. 【Лесен за почистване И подходящ】 : Комплект съдове за макания в сос е подходящ за използване в дома, в ресторанти, магазини, зали за обществено хранене, по време на партита или пикник с барбекю на открито.Сейф за хладилника, фризера и съдомиялна машина.Ние се стремим да осигурим най-доброто обслужване на клиенти при подготовката на нашите мини-ястия със сос. - Проста, чиста конструкция има плитък широк, за да се гарантира равномерно смесване.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. 【Гаранция за качество】 : 100% без риск за закупуване.При подходящи грижи тези части чаши продължават ви повече, отколкото през целия си живот. 【Материал ПРЕМИУМ-КЛАС】 : Тези купа от неръждаема стомана, изработени от солидна тежка рамка от неръждаема стомана, която издържа на въздействието на топли, студени и киселинни смеси.

Клиентите също го харесват..