• Ново
Гайки за свързване на колелата с шлицевыми первази, 9/16x18, жълъди за конично седло. Сет от 32 парчета с 1 ключ и 1 чанта за съхранение, за изготвения на вторичния пазар к?
zoom_in

Гайки за свързване на колелата с шлицевыми первази, 9/16x18, жълъди за конично седло. Сет от 32 парчета с 1 ключ и 1 чанта за съхранение, за изготвения на вторичния пазар колела тунер, стомана, хромирани елементи.9/16-18

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

4Моля, затегнете болтовете с натъртвания на ръка, НЕ използвайте електрически инструменти.НЕ затягайте болтовете с натъртвания твърде силно.Що се отнася до дължината, сравнете с вашите оригинални ядки-топчета.WHEEL CONNECT - канадски марката, проектиран и обслужван в Канада. Моля, проверете дългите ядки и отново ги затегнете след първия пробег на 20-50 мили. размер на резби, можете да се изясни при произведени вас гайки с топчета или измерване на резба с помощта на инструмент за измерване на резби. ядки, 1 ключ, 1 чанта за съхранение Опаковка : Цветна кутия за свързване на колела Размер на опаковката : 16x12x6 см Тегло : 2127 г Предпазливост : 1. За инсталиране на скрепителни гайки използвайте само ключ с комплекта. Преди избора на гайки с топчета се уверете в тяхната годност. НЕ използвайте тези ядки-накрайници за колелата OEM, ако не сте сигурни, че вид на посадъчен места, размерът на резби и дължина гайки-накрайници напълно да съответстват един на друг.НЕ затягайте болтовете с натъртвания твърде силно.Тези ядки с натъртвания специално проектирани за колелата, изработени по поръчка на вторичния пазар, които са по-малки дупки за издатини и да не се попълва ядки с натъртвания OEM.Гайка с шлицевым фитил, размер на резби 9/16-18, вид на посадъчен места конична (мида), шестограмен ключ 21/22 мм.0 / 9/16-18 Тип на седалка : коническое (мида) Шестостенния ключ : 21/22 mm (13/16 "/ 7/8") В комплекта : 32 бр.Тези ядки с натъртвания може да се установи само с помощта на специален ключ, крадец по-трудно свалям колелото на обикновените шестигранным ключ.

Клиентите също го харесват..