• Ново
Многофункционални Кухненски Ножици ножица Женски Siccors Ножици с Общо предназначение за левичари Остри Ножици за приготвяне на Салати, морски Дарове Интелигентен Н?
zoom_in

Многофункционални Кухненски Ножици ножица Женски Siccors Ножици с Общо предназначение за левичари Остри Ножици за приготвяне на Салати, морски Дарове Интелигентен Нож за зеленчуци И птици Тежкотоварните

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Удобна дръжка, вграден в острието, помага да се извършва цялата работа по рязане с минимални усилияТой е изключително добре се справя с всички основни кухненски задачи, като например приготвяне на домашни птици в формата на пеперуда, за нарязване на месо, пиле, птичи кости, зеленчуци, риба, различни храни, билки, отваряне на бутилки и т. ✂️ 【ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ】 Поръчайте професионални кухненски ножици и пробвайте ги, ако по някаква причина сте недоволни от нашия продукт, моля, свържете се с производителя, и ние ще бъдем повече от щастливи да замените вашия уред или да ви предложим пълно възстановяване. · ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ на КУХНЕНСКИ ЗАДАЧИ : нож сверхострые и осигуряват высокоточную нарязаните с минимални усилия. · [Heavy] : тези сини кухненски тежки ножици много остър нож, с помощта на който много бързо може да нарежете месото и костите. · [Heavy] : тези сини кухненски тежки ножици много остър нож, с помощта на който много бързо може да нарежете месото и костите. · ОГРАНИЧАВАНЕ на ВРЕМЕТО на ГОТВЕНЕ - бързо и ефективно да се приготвят ястия. · ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ГРИЖИ : Ергономични дръжки за кухненски ножици ще ви предостави мек и здрав захват при използване на мултифункционални режещи инструменти. 【ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ】 Поръчайте професионални кухненски ножици и пробвайте ги, ако по някаква причина сте недоволни от нашия продукт, моля, свържете се с производителя, и ние ще бъдем повече от щастливи да замените вашия уред или да ви предложим пълно възстановяване.Той е изключително добре се справя с всички основни кухненски задачи, като например приготвяне на домашни птици в формата на пеперуда, за нарязване на месо, пиле, птичи кости, зеленчуци, риба, различни храни, билки, отваряне на бутилки и т.Висококачествена неръждаема стомана, без ръжда, както и универсални ножици Odmily винаги ще бъдат като нови. Висококачествени остриета и изключителна острота са го направили страхотен помощник в кухнята и извън нея.А след като сте готови да се насладите кухненски ножици от неръждаема стомана, просто сложете ги в миялна машина или измийте ръчно. · ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ГРИЖИ : Ергономични дръжки за кухненски ножици ще ви предостави мек и здрав захват при използване на мултифункционални режещи инструменти.· ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ на КУХНЕНСКИ ЗАДАЧИ : нож сверхострые и осигуряват высокоточную нарязаните с минимални усилия.Нарежете продуктите директно в купа или тенджера. намалява необходимостта да се изтегли на една дъска за рязане бяла дъска и нож в по-голям размер, което също спестява време и енергия.

Клиентите също го харесват..