• Ново
Колове за палатки Beefoor, Тежки колове за къмпинг 12-Инчови колчета за палатки от кована стомана, Нечупливи и гъвкави, достъпни за Скалисти места, Снежни полета и пасищ?
zoom_in

Колове за палатки Beefoor, Тежки колове за къмпинг 12-Инчови колчета за палатки от кована стомана, Нечупливи и гъвкави, достъпни за Скалисти места, Снежни полета и пасища (10 бр)

BGN 10.99

Брой продукти
check Налично

2Клечки за кемпинговой палатки Beefoor Black за тежки условия на работа може да вбият в скалист терен.Колове са с дължина около 12 см и Φ около 0,4 инча. Изработени от висококачествена кована стомана S45 C, те са напълно премахва проблеми с защелкиванием и свита. Махнете въжето и развяжите си.Елате с пакет за съхранение, моля, пазете ги, когато ще нарязани на опаковката.без много усилия. Тип в брой с помощта на тентового чук в земята и се оставя около 1,5 инча на перваза.Кука предпазва брой от потапяне твърде дълбоко, и използвайте една дупка, за да извадя походный брой с помощта на палаточного чук.Голяма корона и остър край за пирон позволяват лесно пробиване на твърди или камениста почва. Използвайте отвора на куката, за да извадя походный брой с помощта на палаточного чук. Закрепете въжето палатки между кука и нокти. Поставете брой на земята, под ъгъл от 60 градуса и се държи на куката под главата на кол лице към земята.Те са наистина такива стръмни!Голяма плоска корона намалява до минимум вероятността от изпадане, а отвора на куката улеснява му вытаскивание!.

Клиентите също го харесват..