• Ново
Лепкава Разделите с Линийка, moinkerin 200 Бр., Прозрачни Лепкави Раздела за водене на Бележки, Многоцветни за Маркиране, Училището, Офиса, Училището Планировчик, Напомня?
zoom_in

Лепкава Разделите с Линийка, moinkerin 200 Бр., Прозрачни Лепкави Раздела за водене на Бележки, Многоцветни за Маркиране, Училището, Офиса, Училището Планировчик, Напомняне

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

?【Оферта】:- Лепкава висящи са подходящи за химикалки, моливи и перманентных маркери, но не и за химикалки, писалки с мастило на водна основа или гелевых дръжки ?【Безопасно и високо качество на】:-Лепкава разделите са изработени от висококачествени PET материал, екологично чисти и здрави, за равномерен писма, водоустойчив, нетоксични, без особен мирис, лек и удобен за переноске.Моля, уверете се, че сте избрали правилния тип писалка за писане, за да се избегнат проблеми с переписыванием.Лесно можете да изтривате стикери и да ги публикувате на друго място, не остави грозни следи.Лесно можете да изтривате стикери и да ги публикувате на друго място, не остави грозни следи. ?【Обширни области на приложение】:-: Лепкава разделите са подходящи за офиси, училища, библиотеки, и у дома.?【Брой】:-В пакета се съдържа 1 портретно велкро.моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми за даден продукт или Вашата поръчка,ние ще ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа. ?【Прозрачен дизайн】:-С помощта на лепило раздели лесно можете да идентифицира текст отдолу, и повече да не се притеснявате за това, че лепкави бележки скрие от съществено съдържанието.45 инча ? материал : Пет характеристики ? ? ? ? прозрачен водоустойчив дизайн за многократна употреба гладко писмо ? самоклеящийся пакетът включва ? 200 x лепкава разделите следпродажбено обслужване ✪Ние се грижим за качеството на нашите продукти и Вашето удовлетворение е наш основен приоритет. ?【Оферта】:- Лепкава висящи са подходящи за химикалки, моливи и перманентных маркери, но не и за химикалки, писалки с мастило на водна основа или гелевых дръжки.Препоръки ► Съхранявайте го на хладно и сухо място, за да не се превърне в лепкава. ►От непромокаема PET материал, ние ви препоръчваме да използвате химикалки или моливи вместо химикалки са на водна основа за писане или рисуване, или да им изсъхне при използване на химикалки на водна основа не се изтрие от тях веднага.

Клиентите също го харесват..