• Ново
Зарядно устройство за контролер Yizerel PS3 с 2 Честота на кабели, док-станция за зареждане на контролера Playstation 3 / PS3 Slim Move с две кабели за зареждане на Mini USB порт и led индик
zoom_in

Зарядно устройство за контролер Yizerel PS3 с 2 Честота на кабели, док-станция за зареждане на контролера Playstation 3 / PS3 Slim Move с две кабели за зареждане на Mini USB порт и led индикатор (3 опаковки)

BGN 6.23

Брой продукти
check Налично

Универсално USB зарядно устройство може да се използва зарядно устройство контролер на PS3 ? LED ИНДИКАТОРИ : лесно Можете да разберете състоянието на зареждане, чрез вградени led светлини, които съобщават ви, презареждат ли вашите контролери или те са напълно заредени.Идеален подарък за вашето семейство и приятели, особено за геймърите!Ако имате някакви въпроси относно продукта, не се колебайте да ни потърсите, за да получите подкрепа.Идеален подарък за вашето семейство и приятели, особено за геймърите!Ако имате някакви въпроси относно продукта, не се колебайте да ни потърсите, за да получите подкрепа.Лесно се вписва във всяка стая на вашия дом. ? Комплект от 3 теми : В този пакет също включва 2 кабел за зареждане Mini USB за класически контролери за PS3, Play Station Portable (съвместими с 1000 2000 3000 E1000). ? Комплект от 3 теми : В този пакет също включва 2 кабел за зареждане Mini USB за класически контролери за PS3, Play Station Portable (съвместими с 1000 2000 3000 E1000).Повечето устройства с Mini USB и е съвместим.Универсално USB зарядно устройство може да се използва зарядно устройство контролер на PS3. ? БЕЗОПАСНА и ЛЕСНА за зареждане : не е нужно да се притеснявате за това, че зареждането на приключи.Лесно се вписва във всяка стая на вашия дом. ? Идва С USB-кабели и безупречно обслужване : зарядно устройство за зареждане на контролера на PS3 с 2 кабели mini USB, 1 кабел Micro USB. ? УДОБНА ДОКИНГ станция за зареждане : Зарядно устройство за зареждане на контролера на PS3 с минимален дизайн може да зарежда 2 контролера на PS3 / Move едновременно. ? Идва С USB-кабели и безупречно обслужване : зарядно устройство за зареждане на контролера на PS3 с 2 кабели mini USB, 1 кабел Micro USB.

Клиентите също го харесват..