• Ново
Калъф за Сирене на пръчки, Хайлайтер, Прах, Спрей, Блестящ Спрей, Блестящо Спрей, Блестящ Спрей, Лъскава пудра на Прах, Блестящ Хайлайтер, Спрей За Грим За Лице, Коса, ?
zoom_in

Калъф за Сирене на пръчки, Хайлайтер, Прах, Спрей, Блестящ Спрей, Блестящо Спрей, Блестящ Спрей, Лъскава пудра на Прах, Блестящ Хайлайтер, Спрей За Грим За Лице, Коса, Тяло, очна линия, Осветление Без Кабела

BGN 57.07

Брой продукти
check Налично

Изискан флакон с блестяща пудра Компактен и лек, много удобен за носене, лесно можете да нанесете грим по всяко време и на всяко място.【Полезни съставки】 е Изработена от висококачествени материали Healthys и Safes, без експерименти върху животни, подходящ за всички типове кожа, лъскава и прозрачна, прилича на блясък на самата кожа. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.Спрей за Тяло Shimmers се Предлага в 3 цвята, изберете цвят В зависимост от вашите предпочитания. 【Полезни съставки】 е Изработена от висококачествени материали Healthys и Safes, без експерименти върху животни, подходящ за всички типове кожа, лъскава и прозрачна, прилича на блясък на самата кожа. 【Выделяющий спрей】 Выделяющая компактна пудра Е лека и освежающую текстура, нанесете я на лицето си, подчертайте триизмерността на контурите на лицето, придайте лице блясък, направете вашия грим по-очарователна и маркирайте вас, в никакъв случай. 【Выделяющий спрей】 Выделяющая компактна пудра Е лека и освежающую текстура, нанесете я на лицето си, подчертайте триизмерността на контурите на лицето, придайте лице блясък, направете вашия грим по-очарователна и маркирайте вас, в никакъв случай. 【Креативен дизайн】 Подобен на дизайн парфюмерного спрей, на корпуса на флакона е снабден с блестящ дюза и сжимающими подложки за сигурност, просто кликнете на въздушни възглавници, мерцающая прах-хайлайтер ще посыпана на бузите, много лесен за използване.Ефект на блясък се запазва за дълго време, кара Лъскава и Бляскава Всеки ден. 【Многократно прилагане на】 Може да се прилага не само върху лицето, но и като хайлайтера за тялото, например, на ръцете, на ключицата, краката, раменете, коса и всяка област, в която искате да се облекчи.Ефект на блясък се запазва за дълго време, кара Лъскава и Бляскава Всеки ден.Изискан флакон с блестяща пудра Компактен и лек, много удобен за носене, лесно можете да нанесете грим по всяко време и на всяко място. 【Многократно прилагане на】 Може да се прилага не само върху лицето, но и като хайлайтера за тялото, например, на ръцете, на ключицата, краката, раменете, коса и всяка област, в която искате да се облекчи. 【Креативен дизайн】 Подобен на дизайн парфюмерного спрей, на корпуса на флакона е снабден с блестящ дюза и сжимающими подложки за сигурност, просто кликнете на въздушни възглавници, мерцающая прах-хайлайтер ще посыпана на бузите, много лесен за използване.

Клиентите също го харесват..