• Ново
Auniwaig 14 мм Торцевая машина с директен опашка, 4-Канавчатые Края Мелници, Спирала Фрези HSS-AL, Фрезоване Режещ Инструмент с кръгла Опашка за Неръждаема Стомана, Алумини?
zoom_in

Auniwaig 14 мм Торцевая машина с директен опашка, 4-Канавчатые Края Мелници, Спирала Фрези HSS-AL, Фрезоване Режещ Инструмент с кръгла Опашка за Неръждаема Стомана, Алуминиеви, Мед, Метал, 1 бр.

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Остра рязане и кантиране, фрезоване, на ръба на дупката и табела, чиста повърхност, аккуратная, без да се повреди Четири остриета : Четири остриета могат да бъдат вертикално на детайла. Двухкромочный : Размер шпоночного бразда, отфрезерованного с помощта на двухкромочного смилане, позволява да се постигне висока точност.Моля, регулиране на скоростта, подаването и дълбочината на рязане в съответствие с действителните условия на рязане. 【Забележка】- Моля, регулиране на скоростта, подаването и дълбочината на рязане в съответствие с действителните условия на рязане. Трехлопастная : Трехлопастная бележка машина не може да достигне точността на шпоночной ножове. Четиристранна : Четиристранна рязане се получава гладка, а размерът на фрезерованного groove ви позволява да се постигне висока точност. 【Материал】 -Машина е направена от висококачествен HSS-AL, силна и здрава, с висока устойчивост на извивката и износване.Уверете се, че обработваемата детайл и машина устойчиви, използвайте хидравлични амуниции, висококачествени collet пробивни патронници или патрони с свиване. 【Прилагането на】- Края мелници са подходящи за странично смилане, торцевого смилане, довършителни работи и т.Притежава висока устойчивост на извивката и износване, изключително за рязане с висока твърдост и висока скорост.Се прилага за въглеродна стомана, мека легирана стомана, die стомана, инструментална стомана, чугуну, титану, алуминий и др .Остър и здрав, удобен за отстраняване на стружки, допълнително увеличава ефективността на работа.

Клиентите също го харесват..