• Ново
Тава за Инкубатора Яйца Qiilu Тава за Инкубатора Яйца Жълто Пп 132 бр. Яйца Автоматично Стругар за Яйцата, Завъртане на Тавата за Автоматично Инкубатора Яйца Тава за Ин?
zoom_in

Тава за Инкубатора Яйца Qiilu Тава за Инкубатора Яйца Жълто Пп 132 бр. Яйца Автоматично Стругар за Яйцата, Завъртане на Тавата за Автоматично Инкубатора Яйца Тава за Инкубация Аксесоар

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

690 g / 24,3 унция Приложение : За инкубационния оборудованияприменимый тип : За изваждане на птичи яйца опаковъчен лист : 11 каботажните за превръщането яйцевпримечание : 1 Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. Не штепсельной вилици и моторно задвижване. птичи яйца наведнъж, брой може да се контролира, това практично.Тава за инкубатора яйца е по-Удобно и по-безопасно да Снася яйца По време на Излюпването. Разумен размер и лек, портативен за пренасяне и почистване.Моля, обърнете истински като стандарт.Тава за инкубатора яйца, с по-малко шум и по-малко рассеиванием енергия, устойчив на абразия, по-ефективен. Бесщеточный двигател с висок въртящ момент от чиста мед има дълъг срок на служба.Може да се излюпват 132шт птичи яйца наведнъж, брой може да се контролира, това практично.Благодарим ви за разбирането. Една кола има три приложения за люпене, мацки, отглеждане, като се гарантира здравето на пиле. По-малко шум и по-малко разсейване на енергия, устойчив на абразия, по-ефективен.Тава за инкубатора яйца с Разумен размер и лек, удобен за пренасяне и почистване. Така е по-удобно и по-безопасно да снася яйца по време на излюпването. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Клиентите също го харесват..