• Ново
Маска за сън, за мъже и жени, WM Blackout 3D Contour маска за очи за сън и превръзка на очите, за удължаване на миглите, Удобна Мека Козирка за очи с Регулируема каишка, Нощна см?
zoom_in

Маска за сън, за мъже и жени, WM Blackout 3D Contour маска за очи за сън и превръзка на очите, за удължаване на миглите, Удобна Мека Козирка за очи с Регулируема каишка, Нощна смяна за практикуване на йога в пътуване,

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Насладете се на пълната тъмнината за една наистина спокойна и подмладяващ сън при всякакви условияЗдрава подплата осигурява маска за удължаване на миглите повишена устойчивост, придающую им нов вид дори и след многократно измиване. ? Простота на обслужване : подходящ за перални машини и сушилни. ? Маска за сън Total blackout както за мъже, така и за жени. Гладка ликра намалява триенето около очите. ? Липса на налягане в окото : орбита дълбочина 18 мм, в портативни случай за очи за сън осигуряват естествено моргание по време на употреба. Насладете се на пълната тъмнината за една наистина спокойна и подмладяващ сън при всякакви условия. ?Странични траверси, радвайте! : Постепенно истончающаяся пяна с памет ефект около очите Eye mask for sleeping осигурява комфорт както за спане на ваша страна, така и на гърба. ? Пълна тъмнина : Отгородитесь от външния свят и здраво спи с нашата маска за сън 100% black out.Ергономичен дизайн разпределя налягането на около главата си и около очите.3 D орбита достатъчно големи, за да може свободно да мигам с очи, дори и ако имате красива наращенные мигли и да се насладите на тъмнината, през нощта, като се носи маска за сън. ? Дишаща и който предпазва от изпотяване : най-горния слой от мек памук ликра естествено отвежда влагата, като ви сухи и комфортни през цялата нощ.Потопете се в по-дълбок и блажен сън, се събудя с усещане за свежест. ?Размер 15" - 28" : Еластична превръзка на главата и пълзяща обтегач позволяват лесно да се коригира в съответствие с обиколката на главата и предотвратяват загубата или спутывание коса независимо от позата на сън. ? Дишаща и който предпазва от изпотяване : най-горния слой от мек памук ликра естествено отвежда влагата, като ви сухи и комфортни през цялата нощ. ?Проектиран за комфорт : Мека лесна маска за сън с ефект на паметта и контурным дизайн е облегает лицето, осигурява максимален комфорт. ? Висококачествени материали : Изработени от естествен памук, гладка ликра и трите слоя на свръхлеки пяна с памет ефект, маска за сън, за мъже / жени осигурява луксозна почивка.Специално изработени от тъкани с високо качество, тези маски за сън, приличен на сънищата, са предназначени не само за това, за да зарадва вас ежедневно лягане, но и за това, за да ви помогне да станете по-успешни на заспал човек.Здрава подплата осигурява маска за удължаване на миглите повишена устойчивост, придающую им нов вид дори и след многократно измиване.

Клиентите също го харесват..