• Ново
SanaWell Перезаряжаемое Стенно Огледало за грим с подсветка, 8-Инчов Двустранно Огледало за тоалетка маса с led подсветка, 1X/ 3X Увеличение, 3 Цвята Осветление, сензорен ек?
zoom_in

SanaWell Перезаряжаемое Стенно Огледало за грим с подсветка, 8-Инчов Двустранно Огледало за тоалетка маса с led подсветка, 1X/ 3X Увеличение, 3 Цвята Осветление, сензорен екран с променлива яркост, въртящи се на 360

BGN 19.13

Брой продукти
check Налично

1 Xmagnifying side - това е стандартно огледало, разработен за цялостната си външен видТова е невероятно led огледало за грим, без видимо трептене и със стабилен източник на светлина може да подчертае вашата красота, когато имате нужда, така че не се притеснявай за липсата на светлина.【8-инчов HD двустранно 1 X/3 X лупа】-Двустранно стенно огледало голям размер с подсветка и от двете страни. В нашето огледало за грим, вградена акумулаторна батерия с капацитет от 1500 mah.Червено за зареждане. 【Супер ЯРКА светлина и се захранва от USB】-Този стенен монтаж с щепсел с огледало за грим с подсветка оборудван с 48 вградени ярки led крушки, храни, които може би при директно свързване към мрежата за променлив ток. 【3 РЕЖИМА на ЦВЕТНОТО осветление хладно светлина за срещи или на ежедневната работа; и естествена светлина, подходяща за активен отдих. 【Въртене на 360 ° и подвижните поставки за ОГЛЕДАЛА】- Много на пантите стенни огледала за грим може да се регулира от всеки ъгъл, от който се нуждаете, за по-лесно гледане без замъгляване.Зелен за пълно зареждане.Когато крушката не се използва, тя автоматично се изключва след 30 минути.Рамка с огледало, колона и основа са изработени от метал, който е много траен.Увеличително огледало със светлина е полезна за вашия грим или в ежедневието.Това може да се избегне празна загуба на енергия, ако забравите да изключите осветлението., Когато не се използва, също така може да се сгъва за пестене на място. По някаква причина, ако не сте доволни от покупката си, ние предлагаме 100% възстановяване на средствата в рамките на 60 дни и 18-месечна гаранция!Просто не се колебайте да се свържете с нас.Гъвкава скоба огледала могат свободно да предложат, за да конфигурирате увеличително огледало на желания зрителен ъгъл и разстояние, което позволява свободно да се прилага грим, за да се обръсне, вържете косата и т.

Клиентите също го харесват..