• Ново
BESTonZON 5 бр. Обяд-Кутия от Неръждаема Стомана, Съдове за Обяд за Деца, Японски Кутии за Bento, Многофункционална Кутия За Съхранение, Кутия За Съхранение За Пикник Кутия ?
zoom_in

BESTonZON 5 бр. Обяд-Кутия от Неръждаема Стомана, Съдове за Обяд за Деца, Японски Кутии за Bento, Многофункционална Кутия За Съхранение, Кутия За Съхранение За Пикник Кутия за Салата, Переноска за Хранене, Компактна

BGN 56.77

Брой продукти
check Налично

Качеството на изработка е отлично и ви дава страхотно усещане за употребаИзползвайте ги за съхранение, замразяване, разогревания в микровълнова печка и печене на преносими контейнери за продукти. -Кутия с храна студена, може да се поставят в микровълнова печка, хладилник и миялна машина за съдове от неръждаема стомана. -Многофункционална кутия за храна е подходяща за студенти и офис служители.Качеството на изработка е отлично и ви дава страхотно усещане за употреба.ДЕТСКИ ЛАНЧБОКС - този ланчбокс оборудван с капак с функция за ограничаване на достъпа и добър ефект запечатване, за да се предотврати изпаряване. -Преносима кутия за хранене е удобно да переноске и ви осигурява по-голямо удобство.КОНТЕЙНЕР ЗА ХРАНА - Преносима кутия за хранене е удобно да переноске.ДЕТСКИ ЛАНЧБОКС - този ланчбокс оборудван с капак с функция за ограничаване на достъпа и добър ефект запечатване, за да се предотврати изпаряване.КУТИЯ за БЭНТО от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - въпреки простотата на дизайна, тя е практичен за употреба.Информация за стоки Однослойная кутия за бэнто Изработени от здрави и надеждни материали, тази мултифункционална кутия за храна е идеална за студенти и работници, които са заети на хранене у дома.Кутии за БЭНТО за ВЪЗРАСТНИ - Тази многофункционална кутия за храна е подходяща за активна почивка, работа, обучение, пикник, къмпинг, барбекю, разходки.Той има прост дизайн, но практични за използване на метални кутии за bento.Лесно преносими, лек, практичен и полезен.МЕТАЛНА КУТИЯ ЗА BENTO За ДЕЦА - тази кутия за хранене също може да даде на вашите приятели, и тя им се радвате. -Цвят : Сребриста кутия за bento от неръждаема стомана Контейнер за съхранение на храна неръждаема стомана гъвкав и е трайна.Списък на пакетите 5 x Кутия за храна Функции-Обем : 1,1 л работна кутия за bento. -Кутия за храна блокира светлината, образува уплътнение за запазване на свежестта на продуктите, е с правоъгълна форма и може да се опаковат в стекове, за да пести място на обяд-кутия от неръждаема стомана 304.

Клиентите също го харесват..