• Ново
Мъничета за гуми Tirellix Тежки (4 инча, 10 броя в опаковка), Мъничета за ремонт на гуми с диаметър 6 mm за пробиване на 1/4 инча, Безкамерни гуми, Заменяеми капачки за комплек?
zoom_in

Мъничета за гуми Tirellix Тежки (4 инча, 10 броя в опаковка), Мъничета за ремонт на гуми с диаметър 6 mm за пробиване на 1/4 инча, Безкамерни гуми, Заменяеми капачки за комплект за ремонт на спущенных гуми

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

ЗАРЕЖДАНЕ на комплект за ремонт на ГУМИ : е Съвместим с множество инструменти за ремонт на спущенных гуми (Комплект за ремонт спущенных гуми Tirellix продава се отделно.Съхранявайте в своя комплект за ремонт на автомобилни гуми и резервни 6-миллиметровые мъничета за ремонт. БЪРЗ и ЛЕСЕН ремонт спущенных гуми : Поставете на промоционалните продукти гуми с помощта на вставной вилици, бавно завъртете, махнете щепсела, нарежете.ЗАРЕЖДАНЕ на комплект за ремонт на ГУМИ : е Съвместим с множество инструменти за ремонт на спущенных гуми.Съхранявайте в своя комплект за ремонт на автомобилни гуми и резервни 6-миллиметровые мъничета за ремонт.Включва 30 ивици 4-инчов вечните задръствания от бутилкаучука за гуми (инструмент в комплекта не е включена.За звук прободен на протектора, А НЕ за външните стени.Подходящи за широка гама от гуми.Подходящ за много видове автомобилни гуми : 4 "Шиномонтажные кабели са подходящи за широк спектър от превозни средства и на колелата, включително и на лек автомобил, леки камиони, мотоциклети, селскостопанска техника, офроуд четириядрен под наем, UTV.Произведени в Тайван с помощта на първичен синтетичен каучук, никога не подвергавшегося рециклиране. Върни се ОБРАТНО В пътя : икономични, лесни за използване тапи за гуми, бъдете готови и избягвайте скъпо теглене или на службите за спешна помощ на пътя. (Комплект за ремонт спущенных гуми Tirellix продава се отделно.Сменяеми капачки за ремонт на гуми са произведени от ултра силна самовулканизующегося бутилкаучука професионален клас. Самовулканизирующиеся гумени нишки създават надеждно сцепление с гума. БЪРЗ и ЛЕСЕН ремонт спущенных гуми : Поставете на промоционалните продукти гуми с помощта на вставной вилици, бавно завъртете, махнете щепсела, нарежете. 4-инчов ШИНОМОНТАЖНЫЕ мъничета за пробиви по-ГОЛЯМ размер 1/4 инча : 30 комплекта заглушек професионален клас за пробиви с диаметър до 0,236 инча (6 мм).

Клиентите също го харесват..