• Ново
DOITOOL Реколта Малка Дървена Кутия С Творческата Печат Кутия За Съхранение на Бижута Ретро Опаковъчна Кутия Контейнер За Съхранение на Бонбони за партита Домашна уп?
zoom_in

DOITOOL Реколта Малка Дървена Кутия С Творческата Печат Кутия За Съхранение на Бижута Ретро Опаковъчна Кутия Контейнер За Съхранение на Бонбони за партита Домашна употреба (Египетски Модел) -

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

-подходящ за класната стая, писмено плот, спалня, чекмедже, хол, градина и тТези кутии за съхранение в старинен стил, уникални и шикарны с добра консистенция. Пакетът включва 1 x кутия за съхранение. Описание Изработени от висококачествен дървен материал, тези кутии за съхранение в старинен стил, уникални и шикарны с добра консистенция. подходящи за класната стая, писмено плот, спалня, чекмедже, хол, градина и т.Изработен е от висококачествен дървен материал, здрав и издръжлив.- Специален дизайн прави стаята си с уникален, модерен и разлика от един на друг.- Тези кутии за съхранение в старинен стил, уникални и шикарны с добра консистенция.Специален дизайн прави стаята си с уникален, модерен и разлика помежду си.Добър избор за съхранение на вещи.Специален дизайн прави стаята си с уникален, модерен и разлика помежду си.Добър избор за съхранение на вещи.- Добър избор за съхранение на вещи. подходящи за класната стая, писмено плот, спалня, чекмедже, хол, градина и т.- Размер : 15x9,5x10 виж - Произведен от висококачествен дървен материал, здрав и подходящ за продължителна употреба.- Материал : Дърво. Характеристики - Цвят : Различни цветове.

Клиентите също го харесват..