• Ново
Zerodeko 1 бр. Златна Йога, която Предлага Богатство, Медитация, Домашен Metal, Ретро Буда, Медни Прибори, Чаши за Шуй, Чисто Вино, Парти, Сватба Чаша, Религиозна Средновеков?
zoom_in

Zerodeko 1 бр. Златна Йога, която Предлага Богатство, Медитация, Домашен Metal, Ретро Буда, Медни Прибори, Чаши за Шуй, Чисто Вино, Парти, Сватба Чаша, Религиозна Средновековна Свещ, Вода, Алкохол, Енергия

BGN 7.97

Брой продукти
check Налично

Купа за свещено вино : Предпочитан материал, безопасен,.купа за предлагане на вода на Свещените предмети изразяват нашето уважение към боговете и красотата на бъдещето.Пратката включва 1 x Характеристики - направен е от латунного материал, могат да издържат на продължителна употреба на мини-чаши за вино.Купа на Кралската купа : Изработен е от месинг, могат да издържат на продължителна употреба. - Благодарение на доброто на материала и детайла, това е много изискана кралската купа.Информация за Товареnovelty mug Този продукт е религиозен декорация от месинг, и той е изработен от първокласни материали. -Материал : латунная настолна чаша-Размер : 8,00 X5,30 X5,30 см/3,14 X2,08 X2 домакински чаша. - Предпочитаният материал, безопасен За декор на чаши. -Цвят : Златисто-червен чаша за вино - Произведен с отлична изработка, той е траен и не ще се разбие лесно на всеки контейнер.Чаша за жертвоприношението : е Направена от висококачествен латунного материал е много здрав, vi, Титуляр на маслената лампа : изработен е от месинг, ретро стил, красив, vi, Свещник с разтопено масло : Ретро-стил и е идеалното украшение за дома. - Добра работа, което придава елегантен вид, подходящ за много бирени чаши.

Клиентите също го харесват..