• Ново
Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместима със защитно фолио Panasonic LUMIX DC-GF10W TPU Guard (не от закалено стъкло)
zoom_in

Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместима със защитно фолио Panasonic LUMIX DC-GF10W TPU Guard (не от закалено стъкло)

BGN 7.19

Брой продукти
check Налично

2Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запазването на вашия екран напълно ново.Не съдържа прах, мехурчета, много лесен монтаж само с едно кликване. С помощта на силиконово лепило, което лесно се отстранява, безвоздушная обработка елиминира мехурчета от въздух, и адсорбция се извършва по естествен начин. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване.② Що се отнася до инсталацията, тъй като това е много тънък филм от TPU, на скъсани детайли, може да получите на прах, да останат отпечатъци от пръсти, умре ръбове и т.Той има отлични качества за самолечение, устойчив до появата на малки драскотини по повърхността, ако тя надраска на определена дълбочина.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло.Материал TPU с гладка повърхност осигурява висока чувствителност към прикосновениям и бързо разпознаване на пръстови отпечатъци. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване, сензорна работа и чувствителност. Самовосстанавливающаяся защитно фолио с отлична устойчивост на надраскване и формованию.Не съдържа прах, мехурчета, много лесен монтаж само с едно кликване.Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запазването на вашия екран напълно ново.

Клиентите също го харесват..