• Ново
Blended Waxes, Inc. Кайсии, соев и кокосов орех и восък за производство на свещи - Изцяло Натурална смес от восък за свещи - Висококачествени удобства за самостоятелно приго?
zoom_in

Blended Waxes, Inc. Кайсии, соев и кокосов орех и восък за производство на свещи - Изцяло Натурална смес от восък за свещи - Висококачествени удобства за самостоятелно приготвяне на свещи - Пастилки за 10 паунда

BGN 21.46

Брой продукти
check Налично

Абрикосово-соев кокосов орех и восък притежава превъзходна адгезией до банката, така че предварително нагряване на банките не се изискваСвещ не ще се разпространява или падне при температури до 100 ° F.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ Всички наши естествени восъци, произведени вътре в страната. Добавка аромат е 7-9%.ИСТИНСКИ лукс : най-добрата ни натурална смес повдига производство на свещи с ръцете си на ново ниво.Тази смес съдържа от 7 до 9% на аромат и притежава възхитителен студен и горещ вкус за пълното покриване на помещенията.КАЧЕСТВО И СЕРТИФИЦИРАНЕ на ПРОДУКТИ се Спазват определени стандарти и сертификати, които гарантират съответствието на восъчни смеси най-високите технически изисквания.Богата колекция от продукти Blended Waxes ще задоволи всички ваши нужди в воске, независимо дали става дума за лични нужди, търговски или промишлени цели.Blended Waxes, Inc.Изпитване на продуктите, Blended Waxes се провежда в съответствие с изискванията, определени от Американското дружество за изпитване на материали.производствените процеси са сертифицирани от Международната организация по стандартизация ISO 9001-2015.Този предварително смесен восък се излива наведнъж, без никакви добавки.

Клиентите също го харесват..