• Ново
Pavo 2022 Премия Персонализирани Меки Хавлии за Плаж без пясък за Мъже, Жени, Деца, Момичета, Момчета, Възрастни - Плажна Кърпа по поръчка с име - Летни подаръци - Плаж Вик?
zoom_in

Pavo 2022 Премия Персонализирани Меки Хавлии за Плаж без пясък за Мъже, Жени, Деца, Момичета, Момчета, Възрастни - Плажна Кърпа по поръчка с име - Летни подаръци - Плаж Вика, имам план за Пенсиониране

BGN 24.06

Брой продукти
check Налично

Не е нужно да се притеснявате за теглото на багажа по време на пътуванеМожете да го използвате за плаж, за каране на сърф, на открито, в басейна, когато плават, къмпинг, пешем туризма, в салона, при занимания с йога, докато тренирате с комфорта и пространството. ✅ [ИДЕАЛЕН размер за МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА] Идеалният размер на 60 "L x 35" W напълно ще задоволи вашите изисквания. ✅ [ИДЕАЛЕН размер за МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА] Идеалният размер на 60 "L x 35" W напълно ще задоволи вашите изисквания.Ние ще направим всичко възможно, за да с голямо внимание се вземат предвид всички неудобства и проблеми, пред които са изправени нашите клиенти. ✅ [ГАРАНЦИЯ] Вашето удовлетворение е наш основен приоритет. ✅[УЛЬТРАПОГЛОЩАЮЩЕЕ и ПРЕНОСИМО] Нашето плажна кърпа от смес на поли и памук, с тегло 400 ГОРИВО, благодарение на което то по-добре попива и изсъхва бързо, отколкото други, и в същото време леко и преносимо. ✅[УЛЬТРАПОГЛОЩАЮЩЕЕ и ПРЕНОСИМО] Нашето плажна кърпа от смес на поли и памук, с тегло 400 ГОРИВО, благодарение на което то по-добре попива и изсъхва бързо, отколкото други, и в същото време леко и преносимо.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да ни потърсите, за да получите замяна, или пълно възстановяване на средствата.Ние ще направим всичко възможно, за да с голямо внимание се вземат предвид всички неудобства и проблеми, пред които са изправени нашите клиенти. ✅[ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали] Плажна кърпа PAVO, изработени от фини материи от полиестер отпред и памук отзад, които със сигурност ще ви мекота и топлина след къпане в морето. ✅[ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали] Плажна кърпа PAVO, изработени от фини материи от полиестер отпред и памук отзад, които със сигурност ще ви мекота и топлина след къпане в морето.

Клиентите също го харесват..