• Ново
Сладък гигантска плюшена играчка Hamee Pusheen Cat забавя растежа (с аромат на хляб, 6.3 инча) [Подаръчни пакети за рожден ден, подаръци за партита, пълнител подарък кошница, ?
zoom_in

Сладък гигантска плюшена играчка Hamee Pusheen Cat забавя растежа (с аромат на хляб, 6.3 инча) [Подаръчни пакети за рожден ден, подаръци за партита, пълнител подарък кошница, играчки за облекчаване на стреса] - Комплект

BGN 29.20

Брой продукти
check Налично

? ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК - тази мека играчка ще се превърне в идеален подарък за момичета и момчета или колекционерски нещо за всеки фен Pusheen, а също и приятна играчка за възрастни!Те ще бъдат чудесно допълнение към кутията с играчки на детето си или на ваш масата в офиса!com , а също и благодарение на нея е широко използван анимированным стикерам на Facebook, Instagram, i Message и на други платформи.ПУШИН КОТКА Пушин - скъпа, любопитно, ленив и закръглен таби, който обича приключенията и дарява усмивки и смях на хората по целия свят.Той стана известен благодарение на своите анимированным комиксите и GIF-файлове, поставени на Pusheen.Страхотна играчка за деца, както за момчета, така и момичета на много по-забавно, отколкото топката, за облекчаване на стреса, той е отличен облекчава стреса и за възрастни!. ? ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК - тази мека играчка ще се превърне в идеален подарък за момичета и момчета или колекционерски нещо за всеки фен Pusheen, а също и приятна играчка за възрастни!Те ще бъдат чудесно допълнение към кутията с играчки на детето си или на ваш масата в офиса!.Пушин от СЕРИЯТА JUMBO SQUISHY е много мека и е готова да сподели своите любими закуски!Тази гигантска плюшена играчка ще се превърне в перфектното допълнение към вашата колекция Pusheen.? НАСТОЯЩИТЕ ЛИЦЕНЗИОННИ СКУШИ PUSHEEN SQUISHIES - са представени в два различни стила : с пълнеж под формата на хляб и с апетитен пончиком.След като сте ги смаже, ще се нуждаят от известно време, за да се възстанови първоначалната си форма. ? СТРЕСА - Тази лека супа, много БАВНО се ИЗДИГА.От тях стават страхотни подаръци както за момчета, така и момичета, а също така и за юноши и дори възрастни!Те също са уникални и забавно допълнение към пиньяте, идеален подарък за партита и идеална играчка за всеки подарък кошница за рожден ден или великден. ? ХУБАВО МАЧКАМ - Изключителен гигантски размер за още по-бавно повдигане!. ? НАСТОЯЩИТЕ ЛИЦЕНЗИОННИ СКУШИ PUSHEEN SQUISHIES - са представени в два различни стила : с пълнеж под формата на хляб и с апетитен пончиком.

Клиентите също го харесват..