• Ново
Подмяна на екрана премиум-клас, съвместима с подмяна на екрана на iPhone X 5,8 инча (модел A1865 A1901 A1902), Комплект за ремонт дигитайзер докосване на екрана в колекцията с пъл
zoom_in

Подмяна на екрана премиум-клас, съвместима с подмяна на екрана на iPhone X 5,8 инча (модел A1865 A1901 A1902), Комплект за ремонт дигитайзер докосване на екрана в колекцията с пълен набор от инструменти за ремонт (черно-XR)

BGN 20.00

Брой продукти
check Налично

Моля, пишете ми, ако се сблъскате с някакви проблеми с продукта, аз ще направя всичко възможно, за да ви предоставим добро обслужване моля, обърнете внимание на всеки винт и го инсталирайте на предишното място. [МНОГО е важно] При замяна на екрана на вашия i Phone в колекцията се използват винтове с различни размери и дължини.Бележки към закупуване : . Проверете замяна на екрана, за да се уверите, че гъвкав кабел в добро състояние и на съединителя не е боклук /, видим на прах. По-добре си потърси подходящо видео за инсталиране в Youtube, с помощта на нашите инструкции само като линкове. в противен случай на екрана на iphone XR лесно ще бъде разбит, ако сте задали винт на грешното място. Моля, изключвайте телефона при монтажа.

Клиентите също го харесват..