• Ново
RMENST Къдрене маша за мигли с подгряване, USB Акумулаторни Електрически Къдрене маша за мигли, Естествени Трайни Инструменти маша грим на очите (Розов цвят)
zoom_in

RMENST Къдрене маша за мигли с подгряване, USB Акумулаторни Електрически Къдрене маша за мигли, Естествени Трайни Инструменти маша грим на очите (Розов цвят)

BGN 31.33

Брой продукти
check Налично

Трае в продължение на 24 часа 4 ниво на контролирана температура.9 мм Време за загряване : 10 секундцвет : розово, бяло Добре дошли в моя магазин!Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще отговорим на вашето запитване в рамките на 24 часа.Той е елегантен и чудесно средство за грим в салони за красота и подарък за някого от близките си в Деня на Св. натурален, безболезнен, не пречи на кожата, безопасен и удобен.Описание на продукта Име на продукта : Електрическа завивка РесницМатериал : ABS Капацитет на батерията : 350 Мачразмер на продукта : 144*30. подарък : Нашата плойка маша за мигли малка и лесно да носите със себе си.Той е елегантен и чудесно средство за грим в салони за красота и подарък за някого от близките си в Деня на Св.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще отговорим на вашето запитване в рамките на 24 часа. Валентин / Ден на благодарността / Коледа и рожден ден.Всяко момиче трябва да бъде такава!С топлоизолационни защитни прорези може да се избегне топлинен контакт с век, травмирующего кожата. бързо загряване с 10 и по-дълъг живот 24 ч. подарък : Нашата плойка маша за мигли малка и лесно да носите със себе си. Къдрене маша за мигли могат бързо се загрява в продължение на 10, корона маша на грим е с ергономичен дизайн radian, идеален за мигли, прави миглите естествени маша.Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще отговорим на вашето запитване в рамките на 24 часа.Електрическа плойка маша за мигли малка и достатъчно лека, внимателно да се побере в чантата, чантата или косметичке.Всяко момиче трябва да бъде такава!С топлоизолационни защитни прорези може да се избегне топлинен контакт с век, травмирующего кожата.

Клиентите също го харесват..