• Ново
Комплект вентилатор, W: 12,94 x В: 3,6 x D:4.27 в Комплект с вентилатор за камина, комплект вентилатор за дърва, печка, регулатор с променлива скорост и сензор за отопление, пр
zoom_in

Комплект вентилатор, W: 12,94 x В: 3,6 x D:4.27 в Комплект с вентилатор за камина, комплект вентилатор за дърва, печка, регулатор с променлива скорост и сензор за отопление, превключвател на променливата скорост.

BGN 49.07

Брой продукти
check Налично

27Анти-вибрационни работни колела и регулатори на первази за да се осигури равномерно въздушния поток.Инсталация на оборудването.27 в Комплект с вентилатор за камина, комплект вентилатор за дърва, печка, регулатор с променлива скорост и сензор за отопление, превключвател на променливата скорост.Размери в инчове : Ш : 12,94 x В : 3,6 x D : 4. Размери на колелото на вентилатора : Ширина : 9,45 инча (240 мм) Диаметър : 2,56 инча (65 мм). Об/мин : 3000 (1/1400 с натоварване).В комплект полицата за корупция включва : вентилатор.Ротация : постоянен.Комплект кабел 3-пинов кабел за захранване.Инструменти за монтаж на стена с пеногасящими ивици.Прости свързване на проводници да инсталирате бързо и лесно.Този камина, вентилатор осигурява висок разход на въздуха и е изработена от качествени компоненти. Регулиране на честотата на въртене.Увеличете нагревателен потенциал на вашата газова полицата на пещта с помощта на този вентилатор с висок дебит на въздуха. Термодиск - автоматично включва вентилатора при 120 F и го изключва при 90 F. Двигател оборудван термовыключателем за сигурност. УСИЛВАТЕЛ : 0,74.Предимства на продукта : Този камина, вентилатор осигурява висок разход на въздуха и е изработена от качествени компоненти.

Клиентите също го харесват..