• Ново
Калъф за Kindle Paperwhite (10-то поколение, 2018 година на издаване), с каишка за ръка (образец № PQ94WIF) - Лека защитна покривка от TPU - с функция за автоматично включване / изключв?
zoom_in

Калъф за Kindle Paperwhite (10-то поколение, 2018 година на издаване), с каишка за ръка (образец № PQ94WIF) - Лека защитна покривка от TPU - с функция за автоматично включване / изключване

BGN 37.01

Брой продукти
check Налично

Калъф предпазва от ежедневните травми и съчетава в себе си тази защита, без увеличаване на обема Точно рязане, запазени слот за зареждане чрез USB и позицията на клавиша за включване, всички функции могат да се използват, без да махате калъф. От такива фактори, като ъгъла на снимане, осветлението, дисплей и т. 【Интелигентен режим на заспиване / събуждане】 Отваряне като книга, автоматично се събуди, след това затворете го в режим на заспиване, това ще спести повече заряд на батерията за по-дълго време в чакане., и малка разлика в цвета е нормално.) (образец № PQ94 WIF). Деликатен външен вид предпазва оборудването от надраскване, прах и пръски.Не е подходящ за Kindle oasis или други електронни ридеров Kindle. Компактен калъф, предназначен за Kindle paperwhite (10-то поколение, випуск 2018 г. 【Обмислена идея за подарък за читателите 】- Нашият куфар - отличен избор за подарък за всеки, който обича да чете, особено за пътниците, които никога няма да се раздели със своите цифрови книги.А подплата от микрофибър предпазва екрана от всякакви драскотини и scuffs. 【Дизайн за една ръка】Каишка за ръката ви позволява да се чете с една ръка по-лесно и по-удобно.Специален дизайн на ръбовете може да се предотврати увреждане, причинено от падането, за да се защитите.【Забележка】 Само за 6 "Kindle paperwhite 10-то поколение, модел 2018 година на издаване № PQ94 WЕСЛИ преди да купите своята практика, моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашето устройство за четене на електронни книги.

Клиентите също го харесват..