• Ново
VALICLUD 6 бр. Перука, Завязки За Коса, Синтетични Перука, Притежател на cauda equina, Еластична Гума, Въже за Коса, Перуки, Аксесоари за Коса, за Жени, Момичета, всеки ден на Кол?
zoom_in

VALICLUD 6 бр. Перука, Завязки За Коса, Синтетични Перука, Притежател на cauda equina, Еластична Гума, Въже за Коса, Перуки, Аксесоари за Коса, за Жени, Момичета, всеки ден на Коледа (Златни) Кафяви Завязки За Коса

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Описаниеэто набор от гумени ленти за коса- Удобен, мек и уют.- Размер : 7x7x1 виж -Материал : пластмаса.Отлично качество на изработката го прави идеален аксесоар за коса за момичета в ежедневния живот.Изработен е от висококачествен материал, е здрава за по-дълга употреба.Здрав и удобен в чорап.Тази уникална въже за коса е идеална за жените, за да стилно запази косата.Здрав и удобен в чорап. - Изработен от висококачествен материал, е здрава за по-дълга употреба. - Той придава прическа "конска опашка" завършен и модерен външен вид, който може да се носи по всяко време на деня и нощта.Прост дизайн и тънка работа правят този комплект аксесоари за коса подходящ за всякакви поводи.Тя може лесно да се комбинира с вашите нарядами, отличен, подходящ за ежедневието.- Изчистен дизайн с тънка манипулация, този комплект аксесоари за коса е подходящ за всякакви случаи.Характеристики - Цвят : златист.Удобен, мек и уютны.Комплектът включва 6 x гумени ленти за коса.Здрава еластична лента за фиксиране на косата.- Може да стане добър подарък на вашите приятелки, те това много ще се хареса.Той придава прическа "конска опашка" завършен и модерен външен вид, който може да се носи по всяко време на деня и нощта.

Клиентите също го харесват..