• Ново
Violet Linen Glory Модерен Абстрактен Бордюрный Модел Полиестер, Тяжеловесная Дизайнерска Луксозна Дамасская Престижно Жаккардовая Кърпа за хранене, Партита, банкети и П?
zoom_in

Violet Linen Glory Модерен Абстрактен Бордюрный Модел Полиестер, Тяжеловесная Дизайнерска Луксозна Дамасская Престижно Жаккардовая Кърпа за хранене, Партита, банкети и Празнични Покривки, 70 X 108, Бял

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Те се гордеят, че са постигнали целите си много по-високи очаквания и от тогава се радват на безупречна репутация сред хиляди на техните купувачиУкраса - Покривки за маса са перфектната комбинация от размери, детайли и цветове, което позволява ви да изберете тази красива покривка.През есента на вечеря в деня на благодарността през зимата, коледа и нова година zvanыe вечери, тази покривка е подходящ за коктейли, маса за хранене, чаено маса, парти, рожден ден, кафене, на банкет, на пикник, барбекю, къмпинг, барбекю на закрито, на открито и ежедневна употреба. 100% Полиестер, внесени. и създадена в началото на 1997 година. • Луксозна мека тапицерия на достъпна цена.Съвременната и модерна покривка ще се превърне в прекрасен аксесоар към всяка маса или сервировке на шведска маса, а също така е идеален за специални поводи или партита, като например сватба бюфети, сватбени на душата, на парти по случай рожден ден, годишнина и много други специални събития.Стил - Актуализирайте си маса с помощта на този атрактивен европейската покривки в рубчатую ивица, която ще красят бюрото си и, без съмнение, придава красив завършек на декора си на масата.Украсете дома си богатство и стил с помощта на тази покривки и в един миг придайте неповторим стил на вашата стая!Тази покривка, изработени по поръчка, ще добави нотка на въодушевление във вашия домашен интериор и вдъхва нов живот на вашия дом. • Лесен за почистване и машинно пране, лесно стираемый материал от 100% полиестер.Модерен абстрактен бордюрный модел Glory в различни прекрасни цветове Модерни покривки с абстрактно бордюрным модел Glory, изработени по индивидуална заявка от 100% полиестер с бродерия, обезпечаваща сверхмягкость на допир и лесна за почистване.Покривката задължително ще добави вкус, текстура и дълбочината на вашето жилищно пространство. • Машинно пране при студена температура, сушенето в перална машина при ниска. е основана през 1996 г. • Безшевни, твърди конструкция без фуги и шевове.Violet Linen Inc. • Атрактивен, детайлно изследван дизайн с луксозен дантела за създаване на високо външен вид. 70 Инча на 108 инча, с Капацитет от 8 до 10 души, Правоъгълен.Покривки за всеки повод, като шабат, Сватби, рождени дни, банкети, празнични забавления, заведения и ресторанти, кетъринг, и ежедневното използване. • Елегантен шивашки и умело направен подолы. Мисия Violet Linen - запазване на външния вид на "красива бабушкиной покривки", наследени от много поколения, и в същото време да обърнат специално внимание на лекотата на грижа, трайност и много добри цени.

Клиентите също го харесват..