• Ново
GALPADA Притежателя Скоба за Кардигана 2 елемента Ретро Пуловер Ретро Скоби За Яката Кардигана Ретро Скоба за Кардигана закопчалка за пелерина Скоби За Шалове Ретро Р?
zoom_in

GALPADA Притежателя Скоба за Кардигана 2 елемента Ретро Пуловер Ретро Скоби За Яката Кардигана Ретро Скоба за Кардигана закопчалка за пелерина Скоби За Шалове Ретро Реколта Закопчалката

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

нИзискан дизайн, пълен с усещане за красота.прекрасни бижута аксесоар за поддържане на чар. - Сигурно към яката, за да не случайно роди, или да закачите на дрехите или шарфе за украса.Практичен моден аксесоар.Реколта закопчалка-закопчалката : идеален за фиксиране на шарфе, пуловер, риза, палто и т.Реколта закопчалка-закопчалката : идеален за фиксиране на шарфе, пуловер, риза, палто и т. - изработен от материали с отлично качество на изработката за продължителна употреба.Скоби за шалове за пуловери : материал е от сплав, която лесно се деформира или.Описание на продукта Тази проста декоративна брошка е разработен специално за жени и млади момичета. Върти на закопчалката, за да пелерина, Благодарение на елегантния дизайн, тя е красива привлекателен външен вид, който ще направи вашата рокля е по-уникален. Върти на закопчалката, за да пелерина, Благодарение на елегантния дизайн, тя е красива привлекателен външен вид, който ще направи вашата рокля е по-уникален.С пелерини : изработени от материали с отлично качество на изработката за продължителна употреба.Скоби за шалове за пуловери : материал е от сплав, която лесно се деформира или. - Цвят : червен, лилав.

Клиентите също го харесват..