• Ново
Елен Гора е Вълшебна Голяма Кошница за Дрехи Непромокаеми Дървета Залез Кошница За Дрехи, Чанта За Пране Складное Кофа За Съхранение с Дръжка за Дрехи Баня Хол Игра
zoom_in

Елен Гора е Вълшебна Голяма Кошница за Дрехи Непромокаеми Дървета Залез Кошница За Дрехи, Чанта За Пране Складное Кофа За Съхранение с Дръжка за Дрехи Баня Хол Играчка Органайзер

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

нСъхранявайте това място чисто и подредено!.Удобно съхранение за пътуване в движение, когато не се използва, и спестяване на пространство.Може да се пере на ръка, но с цел удължаване на срока на експлоатация на машинно пране, не се препоръчва.Увеличена капацитет : 17,3 инча x 16,5 инча D.Кошница за дрехи е много универсална, може да се използва не само за съхранение на дрехи, детски играчки, но и да се настанят в хола, спалнята, банята, на балкона, в офиса, кабинета и на други места, може да се използва за съхранение на всичко, което искате да запазите.Тази материя е много подходящ за показване на модни десени.Моля, ОБЪРНЕТЕ внимание, че коша за бельо водоустойчив, мръсотията от повърхността може да се почистват с влажна кърпа.По-дебел плат със слой от PVC, водоустойчив и издръжлив, той ще продължи дълги години, дори и при честа употреба.Чудесно за семейства и студенти.Голяма кошница за дрехи с достатъчно място за съхранение на дрехи, чаршафи и кърпи.Дръжката е здрава и надеждна и не пада. Водоустойчив материал : Кошница за дрехи, изработени от солидна пластове плат с покритие водоустойчив вътре, така че мокрите дрехи също могат да се поставят в кошове за пране. достатъчно капацитет за съхранение на мръсни дрехи на семейството, ежедневна употреба, за съхранение на детски играчки, закуски и всички всячины и т.Многофункционалност : Кошница за дрехи, подходящи за съхранение на постиранной или нестиранной мръсни дрехи, а също и за съхранение на играчки, книги и други предмети от бита в детската стая.Обмислен дизайн дръжки, осигуряващи удобен и здрав захват по време на транспортирането на дрехи; Тя е достатъчно лека, за да не подведем вас, дори и при пълно натоварване.

Material:
Oxford cloth material
Size:
17.3x16.5inches (44X42cm)
Package size:
27.0×27.0×2.0cm:
Package Contents:
1 x Laundry Basket :
FEATURE:
Our laundry basket is made of durable high-density fabric makes the laundry basket stand well when not in use. This fabric works well to showcase fashion patterns. The laundry basket fabric can be folded to save space.:
Thicker fabric with PVC layer, waterproof and durable, it will last for years even with frequent use. The large laundry basket provides ample space to store your clothes, sheets and towels.:
Clever handle design that provides a comfortable and secure grip when you carry your clothes; It's light enough that it won't let you down even with a full load.:
The laundry basket is very versatile, not only can be used to store clothes, toys, but also can be placed in the living room, bedroom, bathroom, balcony, office, study and other places, can be used to store anything you want to store.:
NOTICE:
Laundry basket is waterproof can be wiped with a wet towel surface dirt. Can be hand-washed, but in order to extend the life of machine washing is not recommended. :

Клиентите също го харесват..