• Ново
Компютърни Мишки SOLUSTRE 7 бр. за Настолни компютри Dpi, Електронни Компютри, Офис Игри, Подмяна на Осветление, Смяна на Кабелна осветление, Кабел за дома, USB: USB Led, за обще?
zoom_in

Компютърни Мишки SOLUSTRE 7 бр. за Настолни компютри Dpi, Електронни Компютри, Офис Игри, Подмяна на Осветление, Смяна на Кабелна осветление, Кабел за дома, USB: USB Led, за общежития, с RGB подсветка, Практичен Преносим

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Геймърска МИШКА за преносими компютри - Изработени от висококачествена ABS-пластмаса, издържливи на продължителна употребаС ПОДСВЕТКА - Ние отдаваме голямо значение на всеки поръчка на клиента, така че е строго контрол на всеки детайл.USB кабел за лаптоп - прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.За всякакви въпроси, моля, пишете ни и ни изпратете съобщение.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми навреме.ОПТИЧНО - произведен с помощта на професионални технологии, осигуряващи високо качество на продукта и може да работи в продължение на дълго време.ОСВЕТЛЕНИЕ - може да се е дарение на семейство и приятели-на любителите на игри.

Клиентите също го харесват..