• Ново
Светло кафяв Молив за вежди, Дръжка за грим на веждите С апликатор с Микро-комплекти за количка фитил, създава Лифтинг на Веждите, Дръжка за Микроблейдинга, Татуиро?
zoom_in

Светло кафяв Молив за вежди, Дръжка за грим на веждите С апликатор с Микро-комплекти за количка фитил, създава Лифтинг на Веждите, Дръжка за Микроблейдинга, Татуировка на веждите, Водоустойчив Трайни естествени коси,

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

❤️ ДЪРЖИ цял ден, устойчиви формула дръжки за татуажа на веждите е водоустойчив, не пропуска пот и не оставя петна благодарение на формула против изсушаванеОсвен това, за разлика от молива за вежди от пластмасовия материал, нашият апликатор four tips с микро-комплекти за количка върха е изработен от висококачествен метален материал. ❤️ ИДЕАЛЕН подарък : най-добрият подарък за приятелите и за себе си.Също така можете да го използвате за попълване на линия на растеж на косата, миглите и брадата.❤️ ЕСТЕСТВЕНО изглеждащи очерченные вежди : Тази дръжка за вежди ще създаде естествена вежда, която ще допълни всяка грим, точно като вашата истинска вежда, дори ако другите хора виждат наблизо.Моля, плътно затваряйте капачката на течен молив за вежди и се съхранява молив за вежди microblade вертикално, за да се предотврати изсъхване след употреба.Капачка за дръжка предпазва течността от загуба. ❤️ Преносимост и 100% високо качество : Тази дръжка за микроблейдинга на веждите е най-подходящ за козметични чанти и чантата си. ❤️ БЪРЗ грим : лесен за употреба и черта-богат.Висококачествена течност маркер за очите е гладка при продължителна употреба.

Клиентите също го харесват..