• Ново
Преносим метър сероводород-йони Kalstein, подходящ за външна употреба точност: 1% F. S. Выбираемые единица за измерване на концентрацията – ppm, mg/L и мол/Л. ГОДИНА на произв?
zoom_in

Преносим метър сероводород-йони Kalstein, подходящ за външна употреба точност: 1% F. S. Выбираемые единица за измерване на концентрацията – ppm, mg/L и мол/Л. ГОДИНА на производство 01817-14

BGN 38.08

Брой продукти
check Налично

/мин Резолюция на 0,001, 0,01, 0,1, 1 Точност ±1% Габарит точка FАвтоматична температурна компенсация осигурява точни показания в целия диапазон.Професионален портативен измерител на сулфидни йони е оборудван с LCD дисплей със задно осветление. Автоматична диагностика електроди показва точка за калибриране и накланя.Функция за автоматично отчитане идентифицира и блокира крайната точка на измерване.Разширяване на паметта съхранява или води до 500 набори от данни.Са избрани от 8 точки на калибриране на концентрация, включително обхват от 0,001 до 10 000.Сигнал за необходимостта от калибриране, предлага на потребителя да извършват редовно калибриране на тезгяха. Выбираемые единица концентрация – ppm, mg / l и мол / L.Автоматично изключване на захранването ефективно спестяване на време на автономна работа.Меню настройки ви позволява да зададете броя на точките на калибриране, критериите за стабилност, единица за измерване на температура, време и дата и т.Портативен измерител на сулфидни йони Kalstein. калибриране по 2-5 точки от ниски до високи концентрации.Модел YR01817-14 Диапазон от 1 ×10-7 до 1 М, от 0,003 до 32100 стр.Комуникационен интерфейс USB за пренос на данни или да се свържете адаптера на захранване към тезгяха. Габарит разтвори 2-5 точки 0.Портативен измерител на сулфидни йони Kalstein. Функцията за автоматично нулиране връща всички настройки към фабричните стойности по подразбиране.Директно отчитане на концентрацията на йони опростява процеса на измерване.

Клиентите също го харесват..