• Ново
Кабел Cat 8 Ethernet 75 ФУТА, с висока скорост 40 gbps 2000 Mhz, Защитен мрежов кабел 26AWG Cat8 LAN с Позлатените конектор RJ-45, Външен и вътрешен, Атмосферостойкий, устойчиви на uv радиац?
zoom_in

Кабел Cat 8 Ethernet 75 ФУТА, с висока скорост 40 gbps 2000 Mhz, Защитен мрежов кабел 26AWG Cat8 LAN с Позлатените конектор RJ-45, Външен и вътрешен, Атмосферостойкий, устойчиви на uv радиация за Рутер / игри / PC /

BGN 14.99

Брой продукти
check Налично

Той може да издържа на преки слънчеви лъчи и изключително студена, влажна и горещо време, но при него все още се работи ефективно , , Условие за постигане на скорост 40 gbps : Устройства, свързани към този кабел Cat 8, също трябва да се поддържа скорост на 40 Gbit / s и по-горе, тогава скоростта на мрежата може да достигне този максимален стандарт.Котка 8 ethernet кабел работи по-бързо и може да бъде напълно обратно съвместим с Cat7/ Cat6e/Cat6/Cat5e/Cat5.По-удобни и безплатни клипове : Тест доказва, че този интернет-кабел могат да се сгъват не по-малко от 10 000 пъти, не е съкрушителен, че е много подходящ за продължителна употреба. гаранция 18 месеца с доживотен обслужване на клиентите. Бърз пренос на данни 40 Gbit/s, до 4 пъти в сравнение с Котка на 7 от 10 gbps! Пропускателна способност 2000 Mhz, 3 пъти в сравнение с Котка 7 с 600 Mhz!.Висока производителност позволява ви да влезе в гигабитную ера и се радват на живота в 5 G преди време.Качество, тестван и сертифициран на компанията Fluke : Всички кабели Cat8 са тествани от професионални анализаторами кабели fluke.Защитен висококачествена обвивка от PVC, устойчив на uv радиация, Ethernet кабел Cat8 за външно приложение има антивозрастными свойства.Особено без забавяне и висока скорост ще ви донесе страхотно изживяване.Кабел Cat 8 с рейтинг UL е предназначен за подкрепа на приложения 25 GBASE-T и 40 GBASE-T, той е подходящ за локални мрежи на малки и средни предприятия, особено за връзки комутатор-сървър на центъра за обработка на данни. Мрежа ethernet кабел cord ще подобри надеждността и точността на предаване на данни.40 gbps 2000 Mhz и ultra-висока скорост : Кабел Cat8 Ethernet е изработен от 4 проверени фольгированных усукани двойки (S/ FTP) и однопроволочных кабели OFC 26 AWG, които поддържат честотна лента до 2000 Mhz и увеличават скоростта на предаване на данни до 40 Gbps.Подходящ е както за външна, така и за вътрешна употреба. е Съвместим с wifi-рутер, ethernet-разветвителем, модеми, мрежови принтер, ТЕЛЕВИЗИЯ-предавателна и т. Също така е обратно съвместим с устройства с части за свързване, Cat7, Cat6e, Cat6, Cat5, Cat5e RJ-45.Съвместим с PC, лаптоп, PS5, PS4, PS3, поредица от Xbox, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch, Smart TV и т. Съединители RJ-45 и широка съвместимост : Кабел RJ-45 с две экранированными rj-45 жак на двата края на кабела Cat8 Ethernet идеално работи с мрежовия ключ, IP камера, рутери, Nintendo switch, ADSL, адаптери, модем, PS3, PS4, PS5, X-box, превключване панел, сървъри, мрежови принтери, Netgear NAS, Vo IP телефони, лаптопи, соединителями, концентраторами, Keystone jack, Smart TV, Imac и други устройства с rj-45 жак.

Клиентите също го харесват..