• Ново
Led лампа за фаровете I LITTON D5S, комплект за смяната на крушки за фаровете D5S капацитет от 6000 До 35 W Всичко в едно, Готова за работа по CANBUS шината, Чист замяна на Щепсела и ?
zoom_in

Led лампа за фаровете I LITTON D5S, комплект за смяната на крушки за фаровете D5S капацитет от 6000 До 35 W Всичко в едно, Готова за работа по CANBUS шината, Чист замяна на Щепсела и да играе с охлаждащ вентилатор за

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Лесно инсталиране : plug-и-play, вграден драйвер и готовност за работа с Canbus, декодиране на 99% и липсата на грешкиДизайн капацитет от общо 35 W осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Подмяна на ъпгрейд комплект ксенонови OEM HID.Компактен размер, осигуряващ сверхяркость.【Суперяркая фаровете D5 S】 - Led лампи D5 S на 260% по-ярка от оригинални автомобилни лампи HID.Водоустойчивост : IP67. инсталацията отнема 10 минути. На 260% по-ярка и по-нататък се вижда от разстояние. 【Инсталиране на Plug & Play】- 100 % инсталиране на plug & play, без полярност.Led крушки за фаровете.Мощност : 70 W / двойка, до 35 W всяка крушка.Не вреди на оригиналната автомобилна система AFS и поддържаща функция на 100% на декодиране.Край + вентиляторная охладителна система, на ниска температура. По-дълъг срок на експлоатация : експлоатационен живот над 50 000 часа. перфектно за вашия корпус и оригинална контакти без никакви промени.Увеличаване на срока на експлоатация на led лампи.Вграден охлаждащ вентилатор, който осигурява ефективно и бързо отвеждане на топлината.Липсата на тъмни петна, отлично декодиране, осигуряващо сверхяркость при движение по пътя.Спестяване на енергия.Led крушки за фаровете.Внимателно отстранете оригинални ксенонови лампи с нажежаема жичка, а след това монтиране на нови лампи с нажежаема жичка D5 S.Наистина да Безразрушителен обновяване, не трябва да се правят никакви промени В Низ.Никакви винтове или други аксесоари не се изисква.

Клиентите също го харесват..