• Ново
MIRRORMORE Професионално Огледало за грим с 1X/10-Кратно увеличение, 8 Голямо Огледало с Магнитен Подвижна основа, завъртащо се на 360 °, Десктоп Огледало за баня, Качество П?
zoom_in

MIRRORMORE Професионално Огледало за грим с 1X/10-Кратно увеличение, 8 Голямо Огледало с Магнитен Подвижна основа, завъртащо се на 360 °, Десктоп Огледало за баня, Качество Перлена Никелевое

BGN 10.40

Брой продукти
check Налично

MIRRORMORE - професионална марка, направи козметично огледало ? ?????? ??????????? ????????, ???????? ?????? ????????? За завършване на разглобяване и сглобяване на пътни настилки огледало необходимо е само да поставите и извадите от влакчета.Нашето огледало за грим има строга система за контрол на качеството, минава всички сертифициране, ние осигуряваме 24-месечна гаранция на продукти и 100% удовлетвореност на клиентите, допълнително обслужване на клиенти 24/7.? ?????? 10? ?????????????, ??????? ???? ?????? ??????? В 10-кратно увеличительном огледало за грим се използва за увеличаване с висока разделителна способност 1000 000 пиксела, който дава възможност за лесно увеличаване на пропуснати данни на лицето, без изкривяване.Това е и идеален подарък за вашата приятелка, съпруга, майка, сестри или приятели. 1x обичайната повърхността ви позволява да се види ясно на общата ситуация.Лични огледала са подходящи за чесане на миглите, подстригания, изрисуване на вежди, бръснене и носене на контактни лещи.Благодарение на съемному основата на лични огледала лесно се разграждат и се превръщат в чудесен спътник при пътуванията.Дори след дълго време, той може да остане толкова нов, колкото и преди.MIRRORMORE Hollywood Mirror - не само професионално огледало за грим, но и подмяна на настолни лампи, ночников и осветление за селфи.Висококачествено сребристо-перламутровая " никелова покритие придава на продукт, елегантна атмосфера.Рискът се увеличава козметично огледало е едно чудесно допълнение към всяка мебел и туалетному маса, идеална за баня, спални, гардероби.Огледало за грим тежи само 1,87 килограм.Стойността на вашата красота - това е всичко, към което ние се стремим.Това е професионално огледало за грим с подсветка съчетава в себе си много предимства в едно, което позволява да направите всички видове красив грим пред огледалото, като холивудска звезда.

Клиентите също го харесват..