• Ново
Покани за парти в чест на 9-ти рожден ден на Видеоигри с Конвертами, Покани за рожден Ден на 9-годишно дете във формата на Девет Картички, Сувенири за Партита, доставк?
zoom_in

Покани за парти в чест на 9-ти рожден ден на Видеоигри с Конвертами, Покани за рожден Ден на 9-годишно дете във формата на Девет Картички, Сувенири за Партита, доставка бижута, брой 20

BGN 7.00

Брой продукти
check Налично

БРОЙ 20 : Всяка покана страна съдържа 20 картички и 20 пликовеТези покани, картички - наистина приятна изненада на партито.Проста картичка може с лекота да се създаде атмосфера на партито.Проста картичка може с лекота да се създаде атмосфера на партито.Особено е подходящ за онези, които притежават чувство за хумор и интересен.Подходящи за повечето малки и средни партита.Специална форма, за да направите вашия рожден ден е специален.Подходящи за повечето малки и средни партита. тема НОВОСТИ : Тези картички са изработени от висококачествена хартия за по-удобно писане. БРОЙ 20 : Всяка покана страна съдържа 20 картички и 20 пликове.ДВУСТРАНЕН ПЕЧАТ : Всяка картичка е двустранен печат премиум-клас.Проста картичка може с лекота да се създаде атмосфера на партито. тема НОВОСТИ : Тези картички са изработени от висококачествена хартия за по-удобно писане.ПЕРФЕКТНИ АКСЕСОАРИ за партита : Тези покани, картички във формата на покани са подходящи за рожден ден.ДВУСТРАНЕН ПЕЧАТ : Всяка картичка е двустранен печат премиум-клас.ПЕРФЕКТНИ АКСЕСОАРИ за партита : Тези покани, картички във формата на покани са подходящи за рожден ден.Особено е подходящ за онези, които притежават чувство за хумор и интересен.

Клиентите също го харесват..