• Ново
Пръчици за хранене CHOISBEING за коса, за жени, Китайски Пръчици за коса за дълга Коса, Ацетатная Японската Шнола за Коса, Държач за Светлина, Пръчици за Хранене Аксесоар?
zoom_in

Пръчици за хранене CHOISBEING за коса, за жени, Китайски Пръчици за коса за дълга Коса, Ацетатная Японската Шнола за Коса, Държач за Светлина, Пръчици за Хранене Аксесоари за коса (Многоцветни)

BGN 6.06

Брой продукти
check Налично

Опаковка : китайски фиби за коса-1бр в кутия за подарък * шнола за коса в кутия за подарък. Елегантен дизайн : Тази пръчка за коса pinchos para el cabello извърши в обикновен пъпка от настоящето ацетат материал, който придава огледално гладка повърхност и не избледнява.Независимо от това, съчетано с пола или ежедневни дрехи, тя има уникален вкус.В сравнение с други пръчици за коса, този palillos para pelo има елегантен дизайн, който улеснява вмъкването на косата за закрепване.Един е подходяща за коса със средна консистенция.Ако имате много дълга коса, можете да използвате два за украса.Материал от целулоза ацетат : Мраморни цветове абсолютно зашеметяващи, изработени от целулоза ацетат (не пластмаса), много трайни.Характеристики : Пръчици за хранене за коса са подходящи за повечето случаи, за офис, семейство, баня, релаксираща почивка, пътуване и т.Не се сравнявай с акрил или пластмасови изделия.Комбинация от няколко цвята придава на сноп безкрайна яркост. Те много добре се съчетават с дрехи от своя прост дизайн.Това съвсем не е преувеличено и е различно сдържан лукс.какво получавате? 1 бр.Размер на пръчки за коса : Дължина 6,1 инча / 15,5 см; тегло 12,5 г.

Клиентите също го харесват..