• Ново
LUOEM 24 бр., Топперы за Бала на Тортата, 2019, Блестящи Топперы за Торта, Выпускная Шапка, Картон-Подложка под формата На сертификат, на Парти за Абитуриентски Партита, То?
zoom_in

LUOEM 24 бр., Топперы за Бала на Тортата, 2019, Блестящи Топперы за Торта, Выпускная Шапка, Картон-Подложка под формата На сертификат, на Парти за Абитуриентски Партита, Топперы за Кексчета за Абитуриентски партита

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

- Материал : Хартия. - Това е несъедобно, само за декорация, моля, не го използвайте във фурна или микровълнова печка. - Идеални за украса на кексчета, маффинов, сладкиши, ястия на абитуриентски тематични партита или тържества. - Чудесен аксесоар за кифли, торти, сладолед, сирене и всяко ястие, което искате да декорирате.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Идеално за декорация на торта за бала, денс партита и други тържества.Нежен дизайн и ярки модели ще осигурят своята практичност и популярност като пълнеж за торта.Опаковка, включваща 24 x абитуриентски притурки.Описание Благородна блестяща картичка и храни на клечка за зъби. - Размер : около 7,5x5x0,1 виж - Висококачествен материал, нетоксичен и безопасен за украса на тортата.Вашето семейство ще бъде много впечатлена вашите вкусни торти с по подбрани интериор.Това продуктът е произведен от висококачествен материал за трайно и устойчиво използване.

Клиентите също го харесват..