• Ново
REVLON ColorStay Brow Fiber Панел, Устойчив и Придающий Обем Водоустойчива Гел за вежди, 304 Сиво-кафяво, 0,23 ет. унция.
zoom_in

REVLON ColorStay Brow Fiber Панел, Устойчив и Придающий Обем Водоустойчива Гел за вежди, 304 Сиво-кафяво, 0,23 ет. унция.

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

ПРЕДЛАГА се В 6 ЕСТЕСТВЕНИ нюанса : Предлага се в 6 естествени нюанси в тона на вашите бровям, като тъмно кафяво, светло кафяво, кестен, светло, тъмно-сив, кестен, тъмно кафяво, черно, сиво и черноФормула за даване на бровям обема съдържа фибри, които са волосках, създаване на естествената пълнота и яснота на няколко прости движения.Буйни, космати вежди вашата мечта е вече тук - и те няма да изчезне.СМЕЛО ЖИВЕЙТЕ С REVLON MAKEUP : Revlon предлага висококачествени, ярък грим с високо съдържание на пигменти, която ви е необходима, за да бъде себе си.Създайте всеки начин — през деня или през нощта, в делничен ден или през уикенда — с помощта на нашите сенки longwear color, молив за очи, матова или блестяща червило и още много други.Формулата на спирала за придаване на обем бровям съдържа кондиционирующее масло от авокадо.НЕЗАБАВНО ДАВАЩ ОБЕМ БРОВЯМ : Направи веждите са по-гъсти, попълнете ги и им придайте яснота на няколко прости движения с помощта на този гел за вежди.УСТОЙЧИВ ВОДОУСТОЙЧИВА ГЕЛ за ВЕЖДИ : носете до 2 дни!Водоустойчива гел за вежди, който предпазва от растекания, включва в себе си апликатор "2 в 1" с четка и гребен, който равномерно разпределя цвят и влакна за бързо нанасяне и придаване на обем.

Клиентите също го харесват..