• Ново
Hegebeck Каменна Зидария 1/2 Тренировка за Бетон Тренировка с Метален Връх от Сплав за Плочки, Стъкло Керамични Тухли Дърво Индустриална Сила Керамични Плочки Трениров?
zoom_in

Hegebeck Каменна Зидария 1/2 Тренировка за Бетон Тренировка с Метален Връх от Сплав за Плочки, Стъкло Керамични Тухли Дърво Индустриална Сила Керамични Плочки Тренировка на Черно 2 бр

BGN 5.69

Брой продукти
check Налично

Когато длето перегрето, охлаждащ ефект се засилва 【Здрав и издръжлив】 - Здрави остриета от цементированного карбид индустриален клас и цементированный карбид с повишен глави може да се предотврати напукване на тренировки и удължаване на живота му., И инструменти, като например зарядно устройство ще захранване на бормашина, ръчна бормашина, настолна бормашина Описание : 1.Здрав твърдосплавен връх, посочи дизайн може лесно да се абсорбира в различни материали, а също и бързо да се проникне и изтриване на боклука. 【Специална конструкция】-groove Дизайн U-образен тип и осигурява бързо отстраняване на прах при пробивни и може здраво и стабилно държи на тренировки. Цвят : черен Материал : сплав, метал Подходящ за : каменна зидария, стени, циментова стена, бетон, плочки, дърво, метал, неръждаема стомана, алуминиева сплав, дърво, пузырчатого тухли и т. 【Лесен за инсталиране и използване】- Този набор от тренировки за бетон е подходящ за повечето обикновени дрелей, електрически дрелей, ръчни дрелей и настолни дрелей. x тренировка за бетон. За изделия голяма дебелина, ако се наблюдават необичайни количеството чипове, моля своевременно премахване на боклук.【Материал индустриален клас】- Произведен от подбрани висококачествени материали от легирана стомана; Добре проектирана твърдосплавен връх с висока твърдост може лесно да се абсорбира в различни материали.

Клиентите също го харесват..