• Ново
Прибори за хранене Мини-Чаши за десерт на 4 унции, 20 Кв. Малки Чаши за закуски - Високи, Квадратни, Еднократни Пластмасови Чаши за парфе с цвят на морска вълна, За пода?
zoom_in

Прибори за хранене Мини-Чаши за десерт на 4 унции, 20 Кв. Малки Чаши за закуски - Високи, Квадратни, Еднократни Пластмасови Чаши за парфе с цвят на морска вълна, За подаване на пудинги, закуски или проби На сватба или

BGN 2.69

Брой продукти
check Налично

Това е модерен и луксозен начин на подаване на всички видове мини-предложения и леки закускиОбикновено ПОЧИСТВАНЕ : еднократна употреба, Изработени от пластмаса, тези мини-чаши са екологично отговорен избор.ПРОДАВА на ЕДРО : Доставя се в кашон по 20 броя.Всяка висока чаша Quadrato има 3 инча височина и е с капацитет до 4 унции.Тези чаши на 4 грама са идеални за приготвяне на пудинги, сладолед, плодови салати и предястия с малки размери.Прозрачни, пластмасови и шик, тези мини-десертни чашки, идеални за всяка малка направени част на подаване на десерти или закуски и могат да бъдат използвани в никакъв случай с услуги, сватбена прием, гала-концерт или десертном масата в ресторанта.ТРАЙНОСТ : Висококачествена пластмасов дизайн прави тези чаши здрави и надеждни.В тези очарователни кв.Обикновено ПОЧИСТВАНЕ : еднократна употреба, Изработени от пластмаса, тези мини-чаши са екологично отговорен избор.ЛУКСОЗЕН ДИЗАЙН : Украсете всяко сладолед, кисело мляко или предястие тези шикозни и модерни четырехгранными десертными чашките. десертни чаши цветовете на морските вълни добре се сервират пудинги, парфе, кисело мляко, сладолед и други сладкиши.

Клиентите също го харесват..