• Ново
Идиличен 18-Инчов Патриотичен Венец от червени, бели, Сини Ягодоплодни листа за входната врата, Венец от Зебло с лък за Ден на Памет за Домашен интериор, Венец Ден на ?
zoom_in

Идиличен 18-Инчов Патриотичен Венец от червени, бели, Сини Ягодоплодни листа за входната врата, Венец от Зебло с лък за Ден на Памет за Домашен интериор, Венец Ден на Независимостта на Четвърти юли за вътрешно и външно

BGN 21.99

Брой продукти
check Налично

Освен това, по-интересен детайл от това, венец са мини-плодове в червено-бяло-синята гама от цветове на листата и лък от зебло в ивица с принтом в горната частТози венец се препоръчва да се използва в закрити помещения или под навес на открито.Удобни, с естествено чувство, не е твърде выпендривающийся и лесно за съчетание с всички видове стил на домашен интериор.Червени, бели и сини мини-обеци на jordan leaves в комбинация с метални звездите в бяла довършителни работи - ярък стил на класическата Америка.Проявете творчески подход и да се забавляват от декориране.Червени, бели и сини мини-обеци на jordan leaves в комбинация с метални звездите в бяла довършителни работи - ярък стил на класическата Америка. [Венец в чест на Деня на паметта в селски стил и фермерска къща] Стил на този венец за ден на памет се използва в селски фермер и стил, селски и селска стил изразяват чувство за елегантност, топлина и уют. Разбийте венец, преди да се мотаят. Можете да го използвате като декорация за дома за празниците или да се съхраняват заедно с кутията за използване през следващата година. [Венец от червено, бяло и синьо banta] В основата на това червено-бяло-синьо венец от banta използвана натурална лоза, а също така той идва в здрава кутия. Разбийте венец, преди да се мотаят. [18-инчов патриотичен венец от листа с плодове] Диаметър е 18 инча, распушите преди развешиванием, ще бъде по-ефектно. [18-инчов патриотичен венец от листа с плодове] Диаметър е 18 инча, распушите преди развешиванием, ще бъде по-ефектно. [Венец в чест на Деня на паметта в селски стил и фермерска къща] Стил на този венец за ден на памет се използва в селски фермер и стил, селски и селска стил изразяват чувство за елегантност, топлина и уют.

Клиентите също го харесват..