• Ново
MMyydds Топло легло за домашен любимец, Подходящи за малки и средни кучета Дишаща Къщичка за кучета Моющийся диван за Кученца от Развъдника Подложка за домашни любимц?
zoom_in

MMyydds Топло легло за домашен любимец, Подходящи за малки и средни кучета Дишаща Къщичка за кучета Моющийся диван за Кученца от Развъдника Подложка за домашни любимци Възглавница (Цвят: леопардовый, размер: малък)

BGN 24.86

Брой продукти
check Налично

Домашен любимец да лежи в удобна постеля за домашни любимци, топла, като майчина прегръдка *** Дайте своя пушистому дете частен закрит имението, където, когато той иска да бъде в тишина, тя може да се скрие в собствената си самотен безопасна стая. *** Легла за домашни любимци също е снабден с водоустойчива основание за предотвратяване на намокания и замърсяване на повърхността. *** Това куче легло може да бъде предоставена за малки кученца или куче със среден размер.*** Дайте своя пушистому дете частен закрит имението, където, когато той иска да бъде в тишина, тя може да се скрие в собствената си самотен безопасна стая.Тъй като той спрессованный, след отваряне на опаковката, моля, похлопайте, разклатете и оставете 48 часа, за разбиване.Това е много мека, топла и успокояваща атмосфера.Домашен любимец да лежи в удобна постеля за домашни любимци, топла, като майчина прегръдка.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ги решим в рамките на 24 часа. *** Легла за домашни любимци също е снабден с водоустойчива основание за предотвратяване на намокания и замърсяване на повърхността.Тъй като той спрессованный, след отваряне на опаковката, моля, похлопайте, разклатете и оставете в продължение на 48 часа, за да победи. Размер : Малка 45*35*12 см, 58*45* 14 см, дължина 68 *55 * 16 см, подходящ за кучета малки и средни по размер.

Клиентите също го харесват..