• Ново
Haieshop Преносими футбол порта на Преносим футболна мрежа За занимания на закрито и открито, Градина Плажен Футбол Спортни Футбол порта на Преносими футболни врати з?
zoom_in

Haieshop Преносими футбол порта на Преносим футболна мрежа За занимания на закрито и открито, Градина Плажен Футбол Спортни Футбол порта на Преносими футболни врати за деца 816 (Цвят: жълт)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Отнася се за : Футбол порта са подходящи за деца, начинаещи футболисти, млади играчи и дори за професионални играчиПоп футбол порта на: Размер : 120x85x85 см, Изскачащи футболни мрежи - чудесен избор за футболни тренировки и като градински детски порта.Този лек, преносим, удобен комплект, който е подходящ за това, че вашите деца всеки ден упражняваха на умения за игра на футбол в задния двор по всяко време.Бърз монтаж : Футбол порта са иновативни, прибиращ се дизайн, което позволява да ги събере за броени секунди. Професионална кант лямками, сигурна защита, избягвайте излагане на стоманена тел, се откаже от опасност.Комплектът включва : 1 футболни топки.Тези футболни врата е много лесно да се създаде.Портативен дизайн.Също така е идеален подарък за футболните фенове. Влакнести пръчка поставена в закопчалка-цип за фиксация на скелет футболни порта, който е здрав, лесен и бърз.Нашите топки са изработени от висококачествени материали премиум-клас, който е достатъчно издръжлив, за да се използват пълноценно предимствата на вашите футболни топки.Траен : Преносими футбол порта се поддържат висококачествени волокнистыми пръчки / тел скоби, найлонов плат и усилен плат Оксфорд. Лесна инсталация, допринася за манипулативни качества на вашите деца. Използвайте водоустойчива плат Оксфорд, устойчива на счупвания, лесно моющуюся.

Клиентите също го харесват..