• Ново
Волейболна мрежа за спорт на открито, преносима и сгъваема здрава волейболна мрежа за тренировки, използвана за игри на плажа, в градината, в двора, басейн, закрито ?
zoom_in

Волейболна мрежа за спорт на открито, преносима и сгъваема здрава волейболна мрежа за тренировки, използвана за игри на плажа, в градината, в двора, басейн, закрито и открито

BGN 33.17

Брой продукти
check Налично

Вътрешно стягане на стоманена тел, като я прави здрава и удължава животаАко откриете някакви проблеми с качеството на нашите волейбол мрежи, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме да ги решаваме, докато не сте доволни. 【Ръба на платното】 : В учебната мрежа технология се прилага точна машина ред, а текстурата е гладка, което защитава модерните и нейното не е лесно да се прекъсне.Ще ви Предоставим за замяна или други решения.Тази професионална и преносима волейболна мрежа е идеална за всеки активен отдих, от срещи в задния двор, на плажове и паркове за туризъм и социални дейности. (Без етажерки, само волейболна мрежа). 【Лесен за носене и за съхранение на】 : може да се сгъва и съхранява в собствената си преносим и многократно чантата.След това ние ще ви осигурим замяна, или пълно възстановяване на средствата.Параметри на продукта : Име на продукта : Полиетиленово волейболна мрежа с узломматериал : полиетилен (PE) спецификации на продукта : четири страни за хляб плюс стоманена тел, плюс окото чанти Стандарт : 12 смупаковка : прозрачна пластмасова торбичка ✔ Многофункционален, може също да се използва за градина, корпус, вили, плажа, басейна, партита и други игри. 【Широк спектър от приложения】 : Улични волейболни мрежи са много подходящи за плажове, дворове, разходки или парти, оставяйки незабравими спомени на семейството и приятелите.

Клиентите също го харесват..