• Ново
Салфетки Плюс 3шт. Мини Син Детски Делфин Железни Ивици Живота На Океана Карикатура Детска Мода, Стил Бродирана Мотив Апликация За Украса Емблема Костюм Изкуство Ш?
zoom_in

Салфетки Плюс 3шт. Мини Син Детски Делфин Железни Ивици Живота На Океана Карикатура Детска Мода, Стил Бродирана Мотив Апликация За Украса Емблема Костюм Изкуство Шивашки Ремонт

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на пластираРазходите за обратна доставка ще бъде заплатена от купувача. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, дали няма кътче на всеки пластир и по ръба на парче, които вече са запечатани.Инструкции за гладене : . Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. За гарантиране на 100% удовлетворение.Размер : 1,3/8 X1,7/8 инча / е Показано на следващата фигура.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща в малък обем, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане.Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 на обратната страна на плата.Ако има някакви проблеми, уведомете ни!Ние се радваме да помогнем.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4.

Клиентите също го харесват..