• Ново
MEIUIJQ 4 мм Биконус 1800 бр. Червени Кристални Мъниста Малки Разнообразни Мъниста във Формата на Биконуса от Кристал за Гривни, Колиета, Декоративен Производство на Ръч?
zoom_in

MEIUIJQ 4 мм Биконус 1800 бр. Червени Кристални Мъниста Малки Разнообразни Мъниста във Формата на Биконуса от Кристал за Гривни, Колиета, Декоративен Производство на Ръчно изработени Бижута (Червен, 4 мм)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

【Качествен материал】 е Изработен от висококачествен кристал (синтетичен кварц), без миризма и е нетоксиченНека вашето семейство и приятели, се радват на щастлив игра заедно. 【Многократно използване на】 Нашите продукти са идеални за всички видове бисероплетения със собствените си ръце и бижута, както и може да се използва за завеси от мъниста, за декорация на дома, текстил, гривни, колиета, обеци, куклен и сватбени украси и т.Ние сме винаги тук, за да помогне, ако имате някакви проблеми с качеството на продукта, благодаря.Благодарим ви за разбирането.Започнете своето професионално пътуване директно от тук!Подробна информация за продукта : Изработен е от висококачествен кристал, екологично чист, без мирис. "Добре дошли в магазин за Стъклени Кристални мъниста !Супер блестящ и прекрасен!Разнообразни двухконусные многоцветни стъклени кристални мъниста могат да придават на вашите проекти, направени със собствените си ръце, особен стил и ги открояват от тълпата.Размер на крушка : 4 мм (или ~ 0,16 инча); Диаметър на отвора ~ 0,9 мм (~ 0,035 инча). Независимо от това, дали сте начинаещ или професионален любител на ръкоделието, да се радвате на това бижу.【Опаковка и размер】 Предпоставка включва 1800 бр 4 мм биконусных инкрустирани кристални мъниста в червено. Това е често срещано явление. 【ГАРАНЦИЯ за ОБСЛУЖВАНЕ на】Нашите продукти са внимателно проверени и са опаковани и осигуряват 100% връщане на парите в рамките на 90 дни.Идеален за направата на своите ръце, всички видове бижута като медальон, гривна, обеци, колие, завеси, бродерии, за украса на рокли, най-различни кукли, животни и други бижута за бродерия!Тези малки разнообразни кристални мъниста от биконового стъкло ще надмине вашите очаквания и ще станат чудесен избор за много видове занаяти и производство на бижута. 【Моля, обърнете внимание】 Стъклени мъниста са крехки предмети и след многократни картички, така че могат да възникнат някои проблеми, като например износване, чипс и малки драскотини по повърхността, позицията на дупки изглежда небалансиран или перекошенным, или дори от отломки и т. Crystal с многопластов дизайн във формата на бикона пречупва светлината, многопластов кройката му е лесно да се съборят или да се деформира, здрав, различен светлина ще покаже различни цветове и придава великолепен блясък на вашите бижута или поделкам.Ако сте доволни декорация, моля, споделете вашето творение в коментарите, благодаря ви.

Клиентите също го харесват..